Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | CFR Cluj, oferta clara pentru un fost atacant dinamovist!

19.07.2019, 21:31 Sursa: Prosport

CFR Cluj a vrut sa dea o adevarata lovitura in iarna! A incercat sa il transfere pe Dorin Rotariu (23 de ani), cand atacantul a aflat ca nu mai este dorit la Brugge si trebuia sa isi gaseasca o noua echipa. Potrivit lui Bogdan Mara, campionii au facut o oferta clara, dar mutarea a picat din cauza sumei oferite, care nu a fost pe placul belgienilor.

In cele din urma, Rotariu a semnat cu Astana, iar sumele sunt cu adevarat impresionante: 1.5 milioane de euro pentru transfer si 700.000 de euro salariul fotbalistului. " Rotariu a fost cel mai bun jucator al lor (n.red. - referitor la dubla CFR Cluj - Astana). Din fericire pentru noi, nu a reusit sa marcheze. Totusi, arata ca e un jucator foarte bun. Ne-a interesat si pe noi, da. Iarna trecuta am avut discutii, i-am facut o oferta, dar n-am reusit sa-l aducem. Va dati seama ca era foarte greu, pentru ca Astana a platit pentru el 1,5 milioane de euro si ii ofera in jur de 700.000 de euro salariu ", a precizat Bogdan Mara in cadrul emisiunii ProSport Live .

Rotariu a avut o situatie complicata in iarna, dupa imprumutul la AZ Alkmaar. Chiar daca olandezii au avut ocazia sa il cumpere definitiv, in schimbul unei sume prevazute in contract, au decis ca randamentul sau nu a fost cel mai bun si nu merita sa fie transferat. Revenit la Brugge, a fost anuntat ca nu mai este dorit la echipa si trebuie sa isi gaseasca un nou club.

Dorin Rotariu a plecat din Romania in 2017, de la Dinamo la Brugge, pentru 2.2 milioane de euro. In acest timp, a fost imprumutat la Mouscron si AZ Alkmaar.

Statisticile lui Rotariu dupa mutarea din Romania :

la Brugge: 12 meciuri, 1 gol si 5 pase decisive la Mouscron: 30 de meciuri, 11 goluri si 5 pase decisive la AZ Alkmaar: 10 meciuri, 1 gol la Astana: 21 de meciuri, 5 goluri si doua pase decisive

Transfermarkt ii ofera o cota de piata de 1.6 milioane de euro.

Articole asemanatoare