Liga 1

thumbs

Tulburator! "Sebi, mi-e rau, cheama doctorul!". Secundul lui Eugen Neagoe a descris momentele ingrozitoare petrecute pe Arena Nationala. Ce va face antrenorul: "Revine, dar nu stiu daca la Dinamo"

22.07.2019, 14:13 Sursa: Prosport

Secundul de la Dinamo , Sebastian Moga, a vorbit despre momentele critice petrecute la meciul Dinamo - U Craiova , scor 0-2. Moga era langa antrenorul Eugen Neagoe atunci cand acesta din urma a suferit un infarct, in prima repriza a partidei.

Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculara resuscitat. Sindrom coronarian acut in observatie. Tabagism. Acesta este diagnosticul pe care medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i l-au pus lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, dupa ce acesta a fost adus duminica seara in stare grava de la stadionul National din Bucuresti, unde i s-a facut rau in timpul partidei cu Craiova (scor 0-2), din etapa a 2-a a Ligii 1.

Secundul care ii este alaturi lui Eugen Neagoe din 2016 a povestit, pentru sportulbistritean.ro , cum s-au derulat acele momente sensibile de pe gazonul Arenei Nationalei: "Sebi, mi-e rau, cheama doctorul - mi-a spus la un moment dat. Am vazut ca nu era in apele lui si m-am ridicat si l-am lasat pe doctor in locul meu. Apoi am vazut cum i s-a facut din ce in ce mai rau si a lesinat. Noroc cu oamenii de pe ambulanta care si-au facut exemplar treaba si l-au salvat. Am fost aseara la spital, dar n-am putut intra. Doar sotia lui Eugen a avut acces si ne-a spus ca si-a revenit. Primul lucru a intebat-o de meci, cat s-a terminat", a declarat Sebi Moga pentru sportulbistritean.ro.

Moga a recunoscut ca perioada de la Dinamo "l-a consumat" mult pe Neagoe: "Da, asa este, fumeaza foarte mult si bea multe cafele. Nu doar ieri a facut asta, ci tot timpul. S-a consumat foarte tare si cu toata situatia asta grea de la Dinamo. Aveam incredere impreuna ca vom readuce echipa pe linia de plutire. Insa, la cum il cunosc eu, n-o sa se lase de fotbal, fiindca e un om care mananca fotbal pe paine. Va urma perioada de recuperare, dar va reveni pe teren. Nu stiu daca la Dinamo, dar va reveni

Din pacate, noi, romanii ne traim viata cu prea multa ura si incrancenare. Ii vezi pe altii, la televizor, cum spun dupa cate un insucces ca e doar un joc, mergem mai departe. La noi e prea mare stresul in acest sport" , a adaugat secundul lui Eugen Neagoe.

Articole asemanatoare