Liga 1

thumbs

Revine Mircea Rednic la Dinamo? Raspunsul fostului antrenor din "Stefan cel Mare"

23.07.2019, 11:10 Sursa: Prosport

Mircea Rednic (57 de ani) a reactionat dupa ce managerul general al lui Dinamo , Florin Prunea, a adus acuzatii grave la adresa sa. Fostul antrenor al lui Dinamo il va da in judecata pe oficialul dinamovist.

"Puriul" nu pare dispus sa revina la clubul din "Stefan cel Mare" atata timp cat Prunea ocupa o functie in conducere, dar nu exclude o eventuala revenire pe viitor, dupa ce Ionut Negoita va vinde clubul: "Sunt acuzat, avem inregistrarea. Domnul o sa vina sa probeze. Zicea ca are marfa. Sa vina cu ea! Relatia mea cu suporterii e bazata pe respect. Eu pot sa cumpar suporterii lui Dinamo? Cum poti sa faci asemenea acuzatii? Astia sunt suporterii, asa gandesc ei, nu poti sa-i judeci tu. Acum o saptamana spuneai ca au afaceri, sunt intelectauli. Acum ca sunt animale. Acum l-au gasit pe Prunea, gura mare. O sa plateasca domnul Prunea.

El imi face mie program? Eu n-am nicio relatie cu tine, Prunea. L-am sunat pe doctorul Batineanu, am lucrat atata timp. Trebuia sa dau la ziar ca l-am cautat? Niste acuzatii care nu au nicio acoperire. Nu mai sunt la Dinamo. M-as intoarce, dar nu o sa fie nici Negoita nici cei care sunt acolo de vreo 20 de ani" , a spus Rednic, la Digi Sport, facand referire, probabil, si la Bogdan Balanescu.

Mircea Rednic a fost demis de Ionut Negoita inaintea perioadei de pregatire din aceasta vara, iar in locul lui l-a numit antrenor principal pe fostul tehnician al lui Sepsi Sfantu Gheorghe, Eugen Neagoe.

CITESTE SI: Rednic da de pamant cu Prunea: "O sa-l dau in judecata. El imi face mie program? Stai, Florine, o sa vezi!"

Articole asemanatoare