Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Au dat banii, a semnat, dar a si plecat de la echipa! Atacantul adus la Dinamo s-a intors in Serbia. Surse: ar avea probleme cu inima!

23.07.2019, 11:37 Sursa: Prosport

Slavko Perovic (30 de ani), atacantul sarb adus de conducatorii clubului Dinamo , a si facut cale-ntoarsa in Serbia, desi abia se dadusera banii pe el si semnase contractul, pentru ca i s-ar fi descoperit probleme la inima, dezvaluie sursele ProSport. Jucatorul a fost adus pe filiera Balanescu - la fel ca si celelalte achizitii din aceasta vara -, a fost angajat, legitimat in graba, dar medicul Liviu Batineanu, patit dupa drama lui Ekeng, de acum 3 ani, a insistat ca atacantul sa mai faca un control suplimentar, amanuntit, la cardiologie. Acolo i s-ar fi descoperit problemele cardiace.

Dupa ce a aparut aceasta problema medicala, Slavko Perovic (30 de ani) a plecat in Serbia pentru mai multe investigatii. In schimb, luni, conducatorii clubului Dinamo s-au lansat in atacuri furibunde la adresa medicului Batineanu, acuzat ca ar fi "omul lui Rednic".

Daca problemele cardiace ale lui Perovic s-ar confirma, atunci s-ar putea pune doua intrebari: de ce s-au grabit sefii de la Dinamo sa-l legitimeze inainte sa se lamureasca situatia medicala si cine si-a asumat raspunderea sa-l trimita in teren bolnav, riscand o noua drama la acelasi club unde, in ultimii 20 de ani, au murit deja doi jucatori pe teren din cauza unor afectiuni cardiace.

Dupa doar 29 de minute jucate in infrangerea cu Viitorul , scor 0-5, masivul atacant s-a plans de dureri. Perovic a a obtinut 10 zile libere de la echipa pentru a-si face un nou control in tara natala. Perovic a parasit deja lotul echipei din "Stefan cel Mare".

Montini, Daniel Popa si Moldoveanu sunt ceilalti atacanti din lot.

Transferul lui Perovic la Dinamo a fost anuntat de club in urma cu o luna, iar problemele medicale ale atacantului au trecut neobservate la prima vizita medicala efectuata.

Slavko Perovic a evoluat in ultimul sezon la formatia din liga a doua turca Istanbulspor, reusind cinci goluri in 21 de aparitii. Ajuns la 30 de ani, atacantul are patru prezente si la echipa U21 a Serbiei.

Perovic se va afla la prima experienta in campionatul din Romania. Acesta a mai evoluat doar in Serbia si Turcia, la echipe precum Steaua Rosie Belgrad, Rad, Maniaspor, Alanyaspor sau Denizlispor.

Articole asemanatoare