Italia

thumbs

Oferta monstruoasa facuta de PSG. Paulo Dybala, chemat in capitala Frantei

09.08.2019, 17:34 Sursa: Prosport

Cu un Neymar tot mai incert la PSG, clubul parizian incearca sa-l descopere pe "noul Neymar", astfel ca s-a orientat catre Paulo Dybala. Campioana Frantei i-a facut o oferta de aproape 60 de milioane de euro argentinianului, pentru un contract pe 5 ani.

Paula Dybala, jucatorul echipei Juventus, a fost o tinta pentru Tottenham si Manchester United in ultimele zile, dar transferul nu s-a materializat din diferite motive. In Anglia, perioada de transferari s-a incheiat joi seara, dar in Franta inca nu. Brazilianul Leonardo, managerul PSG, l-a sunat pe Paulo Dybala si i-a facut o oferta extraordinara, salariu de 12 milioane de euro pe an, acord pe 5 sezoane.

Daily Mail sustine ca Dybala nu s-a asteptat in niciun moment ca Leonardo sa il caute. Managerul brazilian i-ar fi spus argentinianului ca ar fi jucatorul perfect pentru a-i lua locul lui Neymar, tot mai aproape de plecare. Atacantul din nationala Braziliei se afla in negocieri cu FC Barcelona si Real Madrid.

Juventus ar fi de acord sa se desparta de Dybala in schimbul unei sume de 85-90 de milioane de euro. In cazul in care torinezii il vor vinde pe argentinian, atunci ar trebui sa se orienteze catre un alt fotbalist, mai ales ca au ratat si transferul lui Lukaku, ajuns la Internazionale.

In Italia, perioada de transferari se incheie pe 18 august, iar in Franta, pe 31 august.

Articole asemanatoare