Italia

thumbs

Loialitate in stare pura. Marchisio nu vrea sa imbrace tricoul altei echipe din Italia, dupa ce a plecat de la Juventus

19.08.2019, 20:12 Sursa: Prosport

Claudio Marchisio (33 de ani) a rezistat doar un sezon in prima liga din Rusia. In septembrie 2018, mijlocasul italian a plecat de la Juventus si a semnat cu gruparea Zenit Sankt Petersburg. Aventura cu rusii nu a durat prea mult, iar acum jucatorul este in cautare de o noua echipa.

Cu toate acestea, Marchisio a precizat ca nu va fi vazut evoluand la nicio echipa din Peninsula. " Nu m-am gandit niciodata sa ma intorc la Juventus, am luat aceasta decizie pentru ca a venit momentul potrivit pentru a face asta. Dar, cu siguranta, nu voi imbraca tricoul unei alte echipe din Italia ", a spus Claudio Marchisio la microfonul celor de la Sky, care a vorbit si despre cum arata viitorul lui in fotbal:

" Cu siguranta voi juca in strainatate, dar depinde foarte mult de proiect. Brescia? Am primit foarte multe mesaje de la persoane care ma vor acolo, dar am spus nu, precum am refuzat si alte echipe din Italia, pentru ca sunt coerent si dupa tricoul lui Juve nu voi imbraca un alt echipament de aici.

Mi s-a propus o oferta din China, dar am refuzat Suning pentru ca sunt foarte apropiati de Inter si apropierea cu acel tricou nu m-a facut sa fiu sigur ca este o alegere buna ".

In acest sezon la Zenit a evoluat in 15 meciuri si a marcat doua goluri. 12 ani a evoluat in tricoul echipei mari a lui Juventus, formatie pentru care a jucat in 389 partide, a marcat 37 de goluri si a oferit 43 de pase decisive.

Articole asemanatoare