Anglia

thumbs

Manchester United vrea sa iasa din pasa proasta cu un atacant de 34 de ani. Ii ofera contract pe doua sezoane

25.08.2019, 10:47 Sursa: Prosport

Fernando Llorente (34 de ani) este unul dintre cele mai importante nume din fotbalul mondial fara intelegere in acest moment. Atacantul spaniol a intrat pe lista de transferuri a lui Manchester United, anunta Gazzetta dello Sport. Contractul ar urma sa se intinda pe doua sezoane.

Decizia de a face o mutare in ofensiva ii apartine managerului Ole Gunnar Solskjaer. E dezamagit de prestatiile jucatorilor in acest debut de sezon, considerand ca are nevoie de un om de atac cu multa experienta si cu statistici bune in Premier League. Totusi, Manchester United are adversari importanti in lupta pentru obtinerea semnaturii atacantului de 1.93 m. Doua cluburi din Serie A, Lazio si Napoli, s-au aratat si ele interesate.

Llorente a fost sub contract cu Tottenham timp de 2 ani. A prins 66 de meciuri, a marcat de 13 ori si a pasat decisiv de 6 ori. Cea mai buna performanta la gruparea engleza a fost bifata chiar sezonul trecut, cand a jucat finala Ligii Campionilor, impotriva lui Liverpool. Inainte de experienta din Premier League, Llorente a mai evoluat la CD Basconia, Athetic Bilbao, Juventus, Sevilla si Swansea.

La nivelul echipelor de club, spaniolul are in palmares 6 trofee (3 titluri in Italia - Juventus; o Cupa a Italiei - Juventus; o Supercupa a Italiei - Juventus; o Europa League - Seville). La nivelul primei reprezentative a Spaniei, Llorente si-a trecut in cont Cupa Mondiala din 2010 si Campionatul European din 2012.

Articole asemanatoare