Liga 1

thumbs

Nistor a recunoscut! "Cainii" s-au taiat dupa ce au luat gol. Reactia capitanului lui Dinamo, dupa egalul, 1-1, cu FC Botosani

14.09.2019, 23:26 Sursa: Prosport

Dan Nistor (30 de ani) a comentat, la finalul partidei, egalul obtinut de Dinamo pe teren propriu cu FC Botosani , 1-1. Capitanul "cainilor" a refuzat sa vorbeasca despre arbitraj, desi au fost greseli care i-au ajutat pe dinamovisti, si a spus ca golul reusit de trupa lui Marius Croitoru le-a turnat plumb in ghete.

"In general nu vorbesc de arbitraj. Daca faceam 2-0 era terminat meciul. Nu-mi place sa vorbesc despre arbitraj, nu e treaba mea. Pana la urma, bine ca am castigat si acest punct. Ne asteapta meciuri foarte grele si trebuie sa le tratam ca atare.

(n.r. de ce "s-au taiat" dupa golul Botosaniului) Probabil, ati vazut, si stadionul a amutit. Aveam un elan foarte bun, conduceam, dar am cazut un pic.

Important e ca n-am pierdut, orice punct este important in acest campionat. Sa acumulam cat mai multe puncte, sa intra in play-off. Acesta este obiectivul nostru. Vor veni si ceilalti jucatori care nu sunt pregatiti suta la suta, vom arata si noi mai bine" , a spus Dan Nistor, dupa meci, la flash-interviul de la DigiSport.

Nistor a comentat si starea gazonului, unul nu foarte bun, de pe Arena Nationala. Nistor prefera sa joace pe "Stefan cel Mare", daca ar veni la fel de multi spectatori: "Un stadion extraordinar, un gazon penibil. Pacat de acest stadion, e pacat sa joci pe un asemenea gazon. Daca aveam 6-7.000 de suporteri, as prefera sa jucam pe Stefan cel Mare, pentru ca e un gazon extraordinar acolo" , a mai spus Nistor.

Articole asemanatoare