Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | FCSB il vrea pe Ovidiu Stanga! Gigi Becali si-a dat acordul. "Totul depinde de ei doi". Narcis Raducan confirma informatia. "Va lua decizia saptamana viitoare"

15.09.2019, 08:19 Sursa: Prosport

de Daniel VLAD si Nicu BADESCU

FCSB incearca sa remedieze din mers problemele echipei, iar una din problemele pe care Bogdan Vintila le-a avut de infruntat in perioada de cand a ajuns la echipa este absenta din staff a unui antrenor secund. Tehnicianul vicecampioanei a purtat discutii cu mai multi tehnicieni, iar ProSport a aflat ca cel pe care principalul ros-albastrilor l-a pus in capul listei este Ovidiu Stanga.

A trecut mai putin o luna de cand Bogdan Arges Vintila a fost instalat in fruntea staff-ului tehnic al echipei din Berceni, iar tehnicianul a avut de infruntat mai multe obstacole. Unul dintre acestea a fost absenta unui secund, pentru ca desi la nivel declarativ s-a aratat deschis sa continue la FCSB, Vergil Andronache a disparut subit din peisaj. In aceste conditii, Vintila a fost nevoit sa se descurce in aceasta perioada cu postul de ajutor principal vacant.

In aceasta pauza competitionala, pe langa numeroasele situatii ce tin de jucatori pe care a fost nevoit sa le remedieze - pregatirea tactica, fizica si psihologica - Bogdan Vintila a luat legatura cu mai multi antrenori pentru a le solicita ajutorul.

Stanga ezita sa renunte la traiul de huzur din Olanda pentru incertitudinea din Romania

Desi lista este mai stufoasa, tehnicianul ros-albastrilor l-a nominalizat drept favorit pe Ovidiu Stanga. In acest moment, fostul mijlocas activeaza de patru ani in Olanda, acolo unde este secundul echipei de fete a lui PSV Eindhoven, clubul pentru care a activat timp de cinci sezoane pe vremea cand era jucator. Interesant este ca ultima aventura in Romania a tehnicianului de 46 de ani a fost chiar pe banca rivalei Stelei din aceasta seara, CS Universitatea Craiova . Fostul mijlocas de creatie care a jucat cu nationala Romaniei la trei turnee finale (CM 1994, CE 1996 si CM 1998) a mai antrenat ca principal pe FC Universitatea Craiova si reprezentativele U-18 si U-19 ale Romaniei, dar a mai activat si in cadrul centrului de copii si juniori ai celor de la PSV.

Contactat telefonic pentru a comenta o posibila revenire in Romania la FCSB, Ovidiu Stanga a preferat sa ramana misterios: " Niciodata sa nu spui niciodata! ". Se pare ca fostul mijlocas ezita din cauza ca familia sa este stabilita in Olanda, iar incertitudinea care planeaza asupra clubului patronat de Gigi Becali nu-l convinge sa lase traiul relaxant din Tara Lalelelor.

Minune! Becali nu se implica si le da mana libera subordonatilor.

Contactat de ProSport , Gigi Becali sustine ca Vintila are mana libera in aceasta privinta, fiind una din putinele spete unde patronul FCSB nu vrea sa se implice. " Tata, eu nu stau acum sa aleg si antrenorul secund. Daca Vintila il vrea pe Stanga la echipa si ei doi se inteleg, atunci ii facem contract cu echipa. Totul depinde de ei doi, eu nu am treaba. Vintila alege pe cine vrea el ", a spus Becali.

Raducan sustine ca Stanga nu este singurul nume de pe lista FCSB

In acelasi timp, Narcis Raducan a confirmat si el informatia, dar sustine ca alaturi de Stanga, pe lista clubului din Berceni ar fi mai mule nume. " Este adevarat ca Bogdan Vintila doreste sa isi intareasca staff-ul tehnic, iar Ovidiu Stanga este unul dintre cei care se afla pe lista lui. Insa, cel mai probabil, Bogdan va lua decizia finala saptamana viitoare, deoarece pe acea lista mai sunt si alte nume. Inca nu este totul stabilit ", a spus Narcis Raducan pentru ProSport.

Articole asemanatoare