Liga Europa

thumbs

Dan Petrescu a anuntat in fata jurnalistilor unde vrea sa antreneze + veste proasta pentru CFR Cluj, inainte de meciurile din grupele Europa League!

18.09.2019, 18:31 Sursa: Prosport

Dan Petrescu nu renunta la marele sau vis de a antrena intr-un campionat puternic din Europa. Pana la acel moment, antrenorul incearca sa ajunga in primavara europeana cu CFR Cluj , iar joi are meci cu Lazio in grupele Europa League .

"Bursucul" a vorbit despre adversara de joi a campioanei Romaniei, a anuntat ca ar vrea sa antreneze in Italia sau Anglia si a sustinut ca incepand cu sezonul urmator va fi greu ca o echipa din Romania sa se mai califice intr-o grupa europeana: "Asteptam ca Lazio sa castige 9 puncte din trei partidei, dar a pierdut cu Roma si Spal. E o echipa mare oricum. Sigur, toate echipele au puncte slabe, chiar si Barcelona. Mi-ar placea sa antrenez in Italia si in Anglia.

Strategia e clara, mereu ma gandesc la urmatorul meci, iar cu Lazio avem urmatorul meci. Nu joaca statistica acum. Jucam cu Lazio, Celtic si Rennes. Ati vazut ca la anul vor fi din nou patru duble preliminarii. Vom vedea daca mai ajungem in grupe de la anul, dar va spun ca va fi imposibil", a declarat "Bursucul" in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, Petrescu a vorbit si despre problemele de lot cu care se confrunta: "I mi pare rau ca avem putini jucatori pe lista, doar 19. Culio face parte din lot, dar sunt probleme. Traore e si el in lot. Pereira s-a accidentat si el, Rondon si el e accidentat, nu face parte din lot. Meciurile dese s-au resimtit, dar acum urmeaza sase meciuri de foc si avem nevoie de toti jucatorii", a adaugat antrenorul.

Program CFR Cluj in grupele Europa League:

CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55

Articole asemanatoare