Liga 1

thumbs

Primul scandal declansat de Piturca la Craiova? Antrenorul vrea sa mute echipa de pe "Oblemenco", dar e contrazis din interior: "E exclus sa ne mutam! S-o luam pe drumuri?"

18.09.2019, 19:17 Sursa: Prosport

Gazonul este motiv de discordie la Craiova . Victor Piturca (63 de ani) a anuntat ca, impreuna cu elevii sai, a decis sa mute echipa de pe stadionul din Banie daca nu se va schimba suprafata de joc, dar Sorin Cartu (63 de ani), presedintele oltenilor, spune ca nu se poate intampla acest lucru. Piturca si-a exprima nemultumirea intr-o conferinta de presa.

Ipoteza lansata de Piturca, conform careia Craiova va pleca de pe "Ion Oblemenco" daca nu se va schimba gazonul, e demontata de Sorin Cirtu. "Sorinaccio" spune ca a discutat si cu patronul Mihai Rotaru si, iar echipa nu va pleca din Banie, mai ales dupa luptele pe care le-a dat echipa din Liga 1 in ceea ce priveste identitatea.

"Gazonul, am spus si eu, e sub orice critica. Victoria FCSB -ului a fost facilitata si de modul in care a sarit mingea la sutul lui Coman. Cum s-a schimbat si pe National Arena, se poate schimba si aici. Nu faci stadion de 30 de milioane de euro si dupa vii sa pui un gazon care arata cum arata. Punem carpituri.

Dar este exlclus sa ne mutam. Am vorbit si cu domnul Rotaru. Ne-am luptat prea mult ca sa ne pierdem identitatea acum. Ce sa facem, s-o luam pe drumuri?" , a spus Sorin Cirtu, la DigiSport.

U Craiova a pierdut la primul meci al lui Piturca de la revenirea in Banie, 0-1 cu FCSB, chiar pe "Ion Oblemenco".

Articole asemanatoare