Liga Europa

thumbs

Boost important pentru CFR la meciul cu Lazio! Dan Petrescu a facut anuntul: se intoarce "inima" campioanei

18.09.2019, 21:24 Sursa: Prosport

CFR Cluj are parte de un boost important la meciul cu Lazio din prima etapa a grupelor Europa League . Dan Petrescu a anuntat ca Juan Culio (36 de ani), poate cel mai important fotbalist campioanei, va fi in lotul pentru partida de joi. Anuntul a fost facut la conferinta de presa premergatoare jocului din cea de-a doua competitie intercluburi din Europa.

Revenirea lui Culio este vestea buna pentru Petrescu, dar antrenorul CFR-ului a primit si vesti proaste. Michale Pereira si Mario Rondon s-au accidentat si nu vor putea fi folositi contra lui Lazio. In ceea ce-l priveste pe Culio, argentinianul e refacut.

"Nu imi reprosez ca nu l-am introdus in lot pe Vinicius, nu am avut ce sa fac, dar imi pare rau, avem prea putini jucatori pe lista. Culio face parte din lotul pentru meciul de maine, dar sunt multi jucatori care nu au meciuri in picioare... Din pacate Michael Pereira s-a accidentat, Rondon nu face parte din lot... Am avut foarte multe meciuri, iar lucrul asta s-a resimtit asupra noastra. Urmeaza sase meciuri de foc si avem nevoie de toti jucatorii" , a spus Dan Petrescu, miercuri, la conferinta de presa.

Argentinianul s-a accidentat chiar inainte de dubla cu Celtic si a ratat nu mai putin de 10 partide ale echipei, in toate competitiile. In acest sezon, Culio a jucat doar in cinci meciuri din toate competitiile pentru CFR, timp in care a marcat o data si a livrat o pasa de gol.

Articole asemanatoare