Echipa nationala

thumbs

Dorinel Munteanu, enervat ca Alex Chipciu e convocat la nationala: "E imposibil! Nu joaca de 5 luni"

20.09.2019, 12:41 Sursa: Prosport

Convocarile facute de Cosmin Contra nasc in continuare controverse. Dorinel Munteanu (51 de ani) si-a expus clar opinia cu privire la preferintele selectionerului si a dat si un nume, Alexandru Chipciu (30 de ani). Fostul mare mijlocas al Romaniei considera ca jucatorul legitimat la Anderlecht nu merita sa joace pentru simplul motiv ca nu a mai evoluat de luni bune intr-un meci oficial.

Concret, Alexandru Chipciu a bifat ultima partida in urma cu 3 luni, in 19 mai, cand era imprumutat la Sparta Praga. " Nu e o critica la adresa lui Cosmin Contra, dar orice om vede ca, daca un jucator nu joaca 5 luni si doar se antreneaza, nu stiu... Pauza de 5 luni de la meciurile oficiale... este imposibil, este imposibil! Vorbeam de Culio, are o luna de cand n-a jucat si nu are ritm ", a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport. Chipciu a revenit in Belgia, dar nu a apucat sa joace. Mai mult, presa din zona a anuntat, recent, ca s-a si accidentat si va mai avea de asteptat pana sa prinda primele minute in acest sezon.

S-a accidentat din nou, la scurt timp dupa ce a evoluat in meciul de retragere al lui Vincent Komapny, pe "Etihad". Internationalul va sustine mai multe investigatii in zilele urmatoare pentru a fi stabilit diagnosticul si perioada de indisponibilitate.

Chipciu a ratat o mare parte din cantonamentul sustinut de Anderlecht in aceasta vara tot din cauza unei accidentari si nu a fost in lotul lui Anderlecht in niciun meci din acest sezon. Totusi, cel care a fost reprofilat pe postul de fundas dreapta a facut parte din lotul lui Cosmin Contra pentru ultima actiune, fiind integralist in meciul cu Malta, din preliminariile EURO 2020, scor 1-0.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare