Anglia

thumbs

Cazul mortii lui Emiliano Sala, pe masa FIFA! Ce urmeaza sa se intample

22.09.2019, 18:01 Sursa: Prosport

Cazul mortii lui Emiliano Sala, care s-a stins din viata in ianurie 2019 la 29 de ani ca urmare a unui accident aviatic, revine in atentia publicului larg. Cazul va intra pe masa celor de la FIFA, iar forul continental va decide ce se va intampla cu suma de transfer a atacantului de la Nantes la Cardiff, care nu a fost platita nici pana acum.

Sala, atacant argentinian fost coleg cu Ciprian Tatarusanu la Nantes, murit pe 21 februarie dupa ce avionul cu care se intorcea de la Nantes la Cardiff, dupa ce si-a luat la revedere de la fostii colegi din Franta, s-a prabusit in Canalul Manecii. Cardiff trebuia sa achite 17 milioane de euro catre Nantes, dar acest lucru nu s-a intamplat nici pana acum. Motivul? Galezii au invocat faptul ca Sala era inca fotbalistul lui Nantes in momentul accidentului.

FIFA urmeaza sa judece cazul miercuri, 25 septembrie, la Zurich pentru a decide ce se intampla cu cele 17 milioane.

Epava avionului in care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita, la 3 februarie, pe fundul Canalului Manecii. La 7 februarie, autoritatile britanice au anuntat ca au recuperat din epava avionului trupul neinsufletit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost gasit.

Articole asemanatoare