Echipa nationala

thumbs

Suporterii echipei nationale au ocazia de a creiona echipamentul Romaniei pentru Jocurile Olimpice

23.09.2019, 15:00 Sursa: Prosport

Federatia Romana de Fotbal a lansat luni, 23 septembrie, o provocare tuturor suporterilor echipei nationale!

Impreuna cu sponsorul tehnic Joma, FRF va crea un echipament de joc editie limitata, dedicat exclusiv turneului olimpic de fotbal Tokyo 2020 la care Romania este calificata. Dupa succesul de la Euro U21, aceasta generatie care a bucurat milioane de romani isi da testul de maturitate.

FRF isi doreste sa implice suporterii nationalei cu talent creativ si competente de design in acest proces de realizare a echipamentului de joc. In spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, "Luptam Impreuna!", FRF doreste ca fanii sa fie cu adevarat parte integranta a marii familii tricolore si sa trimita pana pe 4 octombrie propunerile lor pentru crearea echipamentului special. Toate propunerile trimise vor fi analizate de o comisie, care va decide cele 5 top design-uri pentru faza finala!

Concursul presupune trimiterea de catre persoanele interesate a unei propuneri de design pentru echipamentul de joc al tricolorilor la Tokyo 2020, respectiv tricou, sort si jambiere.

Designul trebuie trimis in varianta electronica, in format pdf, impreuna cu detalierea propunerii (culori folosite, elemente de design, tehnici de imprimare etc.), datele personale ale concurentului impreuna cu acordul de prelucrare a datelor personale si un CV, pe adresa de email concurs@frf.ro .

Persoana desemnata cast igatoare a concursului de design va primi un premiu in valoare de 1.000 de EURO, constand in produse Joma.

Articole asemanatoare