Echipa nationala

thumbs

EXCLUSIV | Un patron din Liga 1 ii cere lui Contra sa il titularizeze pe Burca in meciul cu Norvegia. Mesaj si pentru Gigi Becali

13.10.2019, 12:00 Sursa: Prosport

Accidentarile lui Vlad Chiriches si Dragos Grigore l-au facut pe Cosmin Contra sa ii convoace de urgenta la echipa nationala pentru partida cu Norvegia pe Andrei Burca si Iulian Cristea. In acest moment, la lot, valizi pentru pentru centrul defensivei Romaniei mai sunt Nedelcearu si Rus, cei care au facut pereche in aparare in meciul cu Feroe, dupa iesirea lui Chiriches. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botosani, echipa de la care Burca s-a transferat la CFR Cluj, a vorbit pentru ProSport despre fostul sau jucator. "Il cunosc foarte bine pe Andrei Burca, iar eu cand discutam cu Gigi Becali despre transferul lui Andrei la FCSB stiam de ce tot insistam. Insa, pana la urma el a ajuns la CFR Cluj si uitati ca de acolo a ajuns sa joace in cupele europene, iar acum la echipa nationala. Dan Petrescu a fost mult mai calculat si si-a facut foarte bine temele. Sunt sigur ca Gigi Becali regreta ca s-a luat dupa Mihai Stoica si nu l-a adus in curtea lui pe Burca. Eu i l-am propus lui Gigi, cum i-l propun acum atentiei sale si pe Miron", si-a inceput discursul Iftime. "Contra trebuie sa profite de calitatile lui Burca, nu sa il cheme degeaba la nationala!" In continuare, Valeriu Iftime a dorit sa ii transmita lui Cosmin Contra sa se gandeasca foarte bine la posibilitatea titularizarii lui Burca pentru meciul cu Norvegia. "Eu nu sunt selectioner, dar Contra trebuie sa il bage titular pe Burca cu Norvegia. La aceasta ora, dupa ce Chiriches s-a accidentat, Andrei este cel mai bun fundas al Romaniei. Da, ati auzit bine! Este cel mai bun fundas din lotul Romaniei chiar si la jocul aerian, iar meciul cu Norvegia o sa fie unul de mare lupta. Burca nu va avea trac, deoarece el a jucat meciuri tari internationale si pentru CFR. Eu zic ca, daca tot l-ai adus pe Burca la nationala, atunci trebuie sa il si bagi titular. Nu trebuie sa il aduci asa doar la numar. Nu am nimic cu Nedelcearu sau Rus, dar Burca este mai bun ca amandoi pentru acest meci de mare lupta",a spus Ifitime. "

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare