Anglia

thumbs

EXCLUSIV | A refuzat contractul carierei! I-a spus "nu" lui Arsenal si s-a transferat in Serie B

11.09.2019, 19:31 Sursa: Prosport

" Da, am observat ce s-a zis atunci (n.r.: referitor la transferul de la Arsenal la Perugia), dar nu prea bag in seama chestiile astea. Conteaza adevarul: A fost decizia mea sa plec de acolo, sa ma mut cu totul. Pot sa spun ca am refuzat un contract din partea lor. Arsenal a vrut sa prelungim, da. Dar, am stat si m-am gandit ce vreau de fapt si pe strada vreau sa merg, iar in ultimul an s-a demonstrat ca am luat decizia cea buna ." - sunt cuvintele lui Vlad Dragomir (20 de ani), pentru ProSport , cu privire la plecarea de la Arsenal. Decat sa joace la echipa secunda a "tunarilor", mijlocasul a preferat sa plece in Serie B, la Perugia, unde joaca meci de meci.

Dragomir este foarte apreciat de stafful tehnic, de coechipieri si de jurnalisti. Totusi, nu se gandeste la un transfer in Serie A, desi recunoaste ca a existat interes, iar informatiile aparute in presa sunt adevarate. Nascut in Timisoara, in aprilie 1999, jucatorul a fost dorit in aceasta vara, dupa EURO, de formatia din prima liga din Peninsula, Cagliari, dar si de altele. In sezonul trecut, Vlad Dragomir a evoluat in 32 de meciuri pentru Perugia, club care a terminat pe locul 8 in Serie B. Si in acest sezon a inceput bine. A fost titular in toate cele 4 meciuri (doua in Serie B, doua in Cupa Italiei), prinzand 340 de minute dintr-un total de 360.

Mijlocasul a inceput sa joace fotbal la ACS Poli Timisoara, iar in 2015 a fost cumparat de Arsenal, pentru 100.000 de euro, si a jucat pentru echipele Under 18 si Under 23 ale "tunarilor" inainte de a fi cedat in vara lui 2018 la Perugia.

Dragomir a jucat pentru nationalele Under 17, Under 19 si Under 21 ale Romaniei.

Interviul complet cu Vlad Dragomit poate fi accesat aici

Articole asemanatoare