Anglia

thumbs

Transfer-bomba blocat in ultima clipa! PSG avea pregatita o mega lovitura daca-l vindea pe Neymar la Barcelona

12.09.2019, 18:01 Sursa: Prosport

Neymar (27 de ani) a fost subiectul unei adevarate telenovele in vara, pe toata perioada de mercato. Brazilianul si-a dorit cu tot dinadinsul sa revina la Barcelona, insa in cele din urma mutarea nu s-a mai realizat. In cazul in care l-ar fi cedat pe Neymar pe Camp Nou, PSG avea pregatit un transfer-bomba in ultimele zile ale perioadei de transferuri.

Calciomercato scrie ca PSG ajunsese la un acord cu Manchester United pentru transferul lui Paul Pogba (26 de ani). Campion mondial cu nationala Frantei in vara lui 2018, Pogba era remunerat regeste daca ar fi ajuns la Paris. 480.000 de euro pe saptamana ar fi incasat Pogba pe Parc des Princes, adica 24,5 milioane de euro pe an.

Totul a fost contramandat in ultima clipa, deoarece PSG si Barcelona nu s-au pus de acord asupra termenilor revenirii lui Neymar in Catalonia.

"Telenovela" Neymar

In mai, inainte de plecarea la nationala Braziliei, Neymar i-a anuntat pe sefii de la PSG ca vrea sa plece. Negocierile dintre cele doua cluburi au inceput, in mod oficial, undeva spre sfarsitul lunii august, aproape de finalul perioadei de transferuri. PSG a refuzat mai multe oferte venite de la Barcelona, iar in cele din urma fotbalistul brazilian s-a vazut nevoit sa mai ramana un an pe Parc des Princes. PSG l-a transferat pe Neymar in 2017, in schimbul a 222 de milioane de euro, si l-a transformat in cel mai scump fotbalist din istorie.

Articole asemanatoare