Liga 1

thumbs

MM Stoica a rabufnit: "FCSB este Steaua, cu asta basta!". Cere interventia DNA: "Mor militari pentru ca un camion nu are frane"

14.10.2019, 08:29 Sursa: Prosport

Razboiul dintre Gigi Becali si CSA Steaua nu s-a incheiat. MM Stoica, fost director sportiv al FCSB, sosit la echipa in 2002- 2003, cand Becali a preluat echipa, crede ca formatia patronata de omul de afaceri din Pipera e adevarata Steaua. Becali a pierdut insa procesul cu Armata si nu are dreptul de a mai folosi acest nume. In plus, juristul "militarilor" a demonstrat ca FCSB nu detine nici marca sau palmaresul. "Pentru mine, FCSB este Steaua, cu asta basta. Daca nu ar fi Steaua, FCSB, atunci nu ar mai veni 30.000 de oameni la derby, nu ar mai fi FCSB lider autoritar in toate audientele. Nu s-au epuizat toate caile de atac. Pentru mine FCSB este Steaua si va ramane asa. Eu am fost, in campionatul 2002 - 2003, director executiv la Steaua, care a devenit tot Steaua si care acum e FCSB. Eu nu am vazut atunci sa se schimbe nici echipamentele, nici lot de jucatori, nici antrenor. Dupa, in 2004, s-a schimbat antrenorul si au venit si rezultatele in Europa", a declarat Mihai Stoica, la Digi Sport. Mihai Stoica vrea ca DNA sa investigheze cum sunt cheltuiti banii la CSA Steaua Fostul oficial FCSB cere ca DNA sa intervina la clubul din Ghencea. "Banii de la buget sunt cheltuiti, sunt sume colosale, Clinceniul, cu mai putin de jumatate din ce a cheltuit Liga a 4-a, care nu a promovat in Liga a 3-a, a promovat in Liga 1. Mor militari pentru ca un camion nu are frane. Asta e ceva de DNA, dupa parerea mea. Nu sunt bani sa cumperi un camion ca sa nu moara trei militari, dar sunt bani sa dai un milion ca sa ramai in Liga a 4-a, sa joci cu grasii fotbal. Aici trebuie autosesizare. Nu inteleg treaba asta. Sunt unii care dau foc banilor. FCSB va face performanta tot timpul. Poate daca FCSB va disparea, sa migreze suporterii, dar acest lucru nu se va intampla", a mai spus MM Stoica. De asemenea, Juristul clubului sportiv al Armatei Florin Talpan a anuntat si faptul ca FCSB nu va evolua pe noul stadionul din Ghencea, care acum se afla in constructie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare