Anglia

thumbs

"O sa fiu foarte clar!". Probleme pentru Puscas? Antrenorul lui Reading a spus de ce nu l-a folosit pe roman titular in ultima etapa

16.09.2019, 17:34 Sursa: Prosport

George Puscas (23 de ani) nu l-a convins, inca, pe antrenorul lui Reading. Jose Gomes a dezvaluit de ce l-a lasat pe banca de rezerve pe atacantul roman in ultima partia de campionat, infrangerea cu Middlesbrough, 0-1. "Puski" a intrat pe parcurs in infrangerea suferita de Reading, dar nu s-a remarcat.

Luis Jose Gomes nu i-a placut cum s-a prezentat Puscas la ultimele minute bifate in campionat, inainte de pauza pentru echipele nationale. De aceea a ales sa-l lase pe banca pe atacantul inclus de UEFA in echipa turneului Euro 2019 U21 in vara.

"George nu a inceput ca titular. Lucas Joao nu a inceput ca titular. Pele nu a inceput ca titular. Voi fi foarte clar in aceasta privinta. In primul rand au calatorit multi kilometri alaturi de echipele lor nationale si au sosit la finalul saptamanii la noi. Nu mi-a placut cum au jucat in ultimul meci alaturi de noi. Am sanse atacanti in lot si toti trebuie sa lupte pentru postul de titular. Trebuie sa dea absolut totul pentru echipa si asta e ceea ce le cerem si noi, stafful tehnic. Daca nu fac asta, avem alti jucatori care ii pot inlocui" , a anuntat Jose Gomes.

Chiar si antrenorul rivalilor de la Middlesbrough se astepta ca Puscas sa joace titular. "Ma asteptam sa joace sincer. Dar au si alti fotbalisti buni in ofensiva" a declarat fostul fundas de la Real Madrid.

George Puscas, cumparat de Reading de la Inter in vara, a marcat deja de trei ori in sase meciuri jucate in liga a doua din Anglia, in toate competitiile.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare