Italia

thumbs

Gonzalo Higuain nu se dezminte. VIDEO | "Pipita" a lovit un antrenor de la Juventus in timpul unui antrenament

17.09.2019, 19:28 Sursa: Prosport

Atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain (31 de ani), l-a lovit pe unul dintre antrenorii "Batranei Doamne", in timpul unui antrenament.

In timpul unei sesiuni de antrenamente, Higuain a incercat sa il deposedeze pe un coleg. Argentinianul nu a reusit si, din acest motiv, s-a enervat. Higuain l-a lovit pe unul dintre antrenorii echipei cu piciorul, acesta fugind din calea argentinianului. Atacantul nu s-a oprit aici, incepand sa loveasca cu picioarele si cu bratele niste panouri publicitare, pana cand colegii sai au intervenit sa il calmeze.

Higuain lost it in training today ?? pic.twitter.com/k6BaXEyS6c

- ESPN FC (@ESPNFC) September 17, 2019

Acesta nu este singurul moment cand Higuain a avut accese de furie. In timpul unui meci dintre AC Milan si Juventus (scor 0-2), atacantul argentinian a sarit la gatul arbitrului, dupa ce i-a fost aratat cartonasul galben.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare