Italia

thumbs

Chiriches, "diamant" la Sassuolo. Fundasul roman, laudat de antrenorul De Zerbi dupa ultima prestatie

22.09.2019, 17:46 Sursa: Prosport

Vlad Chiriches impresioneaza la Sassuolo, dupa ce a fost achizitionat de la Napoli. Fundasul roman i-a "luat ochii" antrenorului Roberto De Zerbi, fost fotbalist in Romania, la CFR Cluj . Capitanul nationalei a fost laudat de De Zerbi dupa ultima prestatie, in meciul cu Spal din campionat.

Sassuolo a castigat cu 3-0 impotriva lui Spal, care etapa trecuta a invins Lazio cu 2-1. Vlad Chiriches a fost din nou titular si a jucat foarte bine, iar Roberto De Zerbi a laudat prestatia fundasului roman la finalul partidei cu Spal. Sassuolo venea dupa infrangere grea suferita in fata Romei, etapa trecuta, 2-4.

"Ce ma face mandru este reactia echipei dupa o saptamana foarte dificila, dupa cele patru goluri primite in 30 de minute cu Roma. Chiriches este o achizitie exceptionala" , a spus De Zerbi.

Vlad Chiriches a debutat la Sassuolo etapa trecuta, in meciul contra Romei. Atunci, echipa din Cetatea Eterna a castigat cu 4-2 in final. Sassuolo a platit 12 milioane de euro celor de la Napoli pentru achizitionarea fostului fundas de la Pandurii, FCSB si Tottenham Hotspur.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare