Liga 1

thumbs

MM Stoica, "scut" pentru Florinel Coman! FOTO | "Just sayin'" Cum i-a luat apararea lui "Mbappe", dupa ce a fost facut praf la TV

17.11.2019, 17:22 Sursa: Prosport

Mihai Stoica, fostul director sportiv al FCSB, a sarit in apararea lui Florinel Coman (21 de ani), fotbalist criticat de Marcel Raducan dupa evolutia de la nationala Romaniei, care a pierdut lamentabil contra Suediei, 0-2 pe Arena Nationala. MM l-a contrazis pe fostul mare decat de la Borussia Dortmund. Infrangerea nationalei Romaniei contra Suediei, 0-2 pe Arena Nationala, a atras un val de critici asupra selectionerului Cosmin Contra, dar si a jucatorilor. Una dintre "victime" a fost Florinel Coman (21 de ani), fotbalistul FCSB fiind luat la ochi de Marcel Raducanu. Fostul jucat de la Borussia Dortmund a declarat ca "Mbappe" se chinuie in Liga 1 si nu ar putea sa joace la Manchester City, in Anglia, dupa ce Dialy Mail a scris ca formatia antrenata de Pep Guardiola il urmareste pe Coman. Mihai Stoica, fost oficial al vicecampioanei Romaniei, s-a pus "scut" in fata lui Coman si i-a luat apararea. "'Chinuindu-se' in Liga 1, cum sustin unii, Florinel Coman conduce solitar topul realizarilor cu 12 reusite (7 goluri + 5 pase de gol), fiind menajat cam un sfert din cat s-a jucat pana acum. Si fara sa bata penalty-uri. Just sayin'", a scris Mihai Stoica pe contul sau de Facebook. Raducanu: "20 de milioane de euro pentru Coman? De-abia se chinuie pe acolo, prin Romania, cum sa joace in Anglia?" Marcel Raducanu a spus ca se astepta ca Florinel Coman sa fie unul dintre fotbalistii care sa faca diferenta in meciul cu Suedia, insa evolutia jucatorului de la FCSB i-a demonstrat ca acesta nu poate nici macar visa deocamdata la un transfer la Manchester City. "M-am asteptat la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs, cei care erau cotati cu anumite cote. Mai ales de la Coman, dupa ce am auzit ca cineva (n.red. - Gigi Becali) cere asa multi bani pe el ca va ajunge in Anglia. 20 de milioane de ce? 20 de milioane de euro? Mda, sunt curios cine o sa 20 de milioane de euro pe el. Si, unde o sa joace? In Anglia, unde, la Manchester City? Ce sa joace el, cum sa joace el in Anglia? La ce club? De-abia se chinuie pe acolo, prin Romania, cum sa joace in Anglia? E imposibil!", a declarat Raducanu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare