Anglia

thumbs

Nici "Specialul" nu mai e ce a fost. Mourinho, "roata de rezerva" la Tottenham: conducerea a vrut alti doi antrenori, dar s-a lovit de refuzuri

20.11.2019, 18:42 Sursa: Prosport

Jose Mourinho (56 de ani) a fost numit antrenorul londonezilor de la Tottenham Hotspur, intr-o intelegere care a surprins toata lumea fotbalului, dar se pare ca "Specialul" nu mai e atat de special. Presa din Anglia scrie ca nu Mourinho a fost prima varianta a sefilor de la Tottenham, care s-a lovit refuzuri. Mourinho a accepta oferta de la Tottenham, finalista Ligii Campionilor in sezonul trecut, si a surprins cand toata lumea credea ca va merge la Bayern. Totusi, Sportsmail scrie ca nu Jose Mourinho a fost prima varianta a conducerii lui Spurs. Brendan Rodgers si Julian Nagelsmann au fost candidatii ideali, in viziuna celor de la Tottenham, pentru postul de antrenor, insa niciunul dintre ei nu a putut fi adus la Londra, relateaza Sportsmail. Cand l-au cautat pe Rodgers, Tottenham s-a izbit de refuzul categoric al celor de la Leicester City, echipa care ocupa locul secund in Premier League, in acest moment. Nici tehnicianul de 32 de ani de la RB Leipzig nu a putut fi adus, dat fiind faptul ca abia in vara a fost instalat la Leipzig. Astfel, s-a ajuns la varianta Mourinho, care era liber de contract si care are experienta de partea sa. Portughezul a castigat trei titluri de campion in Premier League, toate cu Chelsea, in 2005, 2006 si 2015.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare