Anglia

thumbs

Transfer-bomba incercat de Mourinho, imediat dupa ce a preluat-o pe Tottenham! Atac de vis pentru Spurs: toata lista de dorinte a "Specialului"

20.11.2019, 19:37 Sursa: Prosport

Jose Mourinho abia a fost numit antrenor al echipei Tottenham Hotspur, dar deja pregateste primele transferuri. Presa din Anglia a aflat ca portughezul este gata de mai multe mutari in iarna. Vrea sa aduca patru jucatori, iar cei de la Mirror au aflat numele care se afla in vizorul lui Mourinho. Nemanja Matic (mijlocas aflat in ultimele sase luni de contract cu Manchester United), Zlatan Ibrahimovic (atacant liber de contract dupa despartirea de Los Angeles Galaxy), Paulo Dybala (atacant legitimat la Juventus) si Nathan Ake (fundas la Bouremouth) sunt cei doriti de Jose Mourinho, dar lista poate sa fie mult mai lunga. In cariera sa, la echipele la care a fost numit, antrenorul a facut mai mereu schimbari serioase la nivelul loturilor, cedand mai multi jucatori si transferand in locul lor altii. Clubul Tottenham a anuntat, miercuri dimineata, numirea in functia de manager a lui Jose Mourinho. Decizia a venit la cateva ore dupa demiterea lui Mauricio Pochettino. Mourinho s-a intors astfel in antrenorat dupa o pauza de aproximativ un an. In decembrie 2018, pleca de la Manchester United. Lusitanul este unul dintre cei mai titrati antrenori in activitate, avand in palmares, printre altele, doua Ligi ale Campionilor, un trofeu Europa League, trei titluri in Anglia, trei titluri in Spania si doua titluri in Italia.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare