Franta

thumbs

Billel Omrani, laudat in France Football: "Este un alt om, un alt fotbalist. Este gata de o intoarcere triumfatoare in Ligue 1?"

09.05.2020, 23:11 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, a fost subiectul unui amplu material de analiza al jurnalistilor de la France Football. Publicatia de prestigiu din Franta a tratat situatia francezului care si-a gasit forma carierei in Romania, la Cluj. Varful originar din Hexagon a fost inclus intr-un top 5 jucatori interesanti pentru formatiile din Ligue 1, care ar putea fi achizitionati cu o investitie minima. Jurnalistii francezi au notat ca Omrani a atins maturitatea in fotbal si ar putea face fata cu brio in primul esalon. "Este un alt om, un alt fotbalist. S-a transformat in Romania, la CFR Cluj, si a facut uitati primii sai ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului (doua titluri si o Supercupa Romaniei). A fost cel mai important om al CFR-ului in preliminariile europene, cu sase goluri in opt partide. Ajuns la maturitate, jucatorul lansat in Ligue 1 de Bielsa poate spera la mai mult acum. Are 26 de ani, mai are contract cu CFR pana in 2021, iar valoarea sa de piata e cuprinsa intre 2 si 3 milioane de euro! Gata de o intoarcere triumfatoare in Ligue 1?", se arata in analiza celor de la France Football. Billel Omrani se simte in siguranta in Romania Billel Omrani a ramas in Romania dupa oprirea campionatului. Nu s-a gandit nicio clipa sa se intoarca in Franta natala, unde au murit deja 450 de persoane din cauza noului coronavirus. Atacantul CFR-ului a acordat un interviu in "La Provence". Le-a spus jurnalistilor ce program i-a dat Dan Petrescu pentru perioada in care sta acasa. Billel Omrani a acordat un interviu in "La Provence". Jurnalistii au vrut sa afle daca atacantul lui CFR Cluj se teme de virusul care face prapad in lumea intreaga, dar mai ales in Europa. Franta a ajuns la 450 de morti si la peste 12.000 de persoane infectate. "In Romania nu au inchis totul pentru ca nu sunt foarte multe cazuri. Autoritatile romane au reusit sa gestioneze rapid si bine situatia si au evitat o raspandire prea mare. Fotbalul este in impas si este oprit, asa cum se intampla cam peste tot in Europa", a declarat atacantul ardelenilor.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare