Echipa nationala

thumbs

Dorinel Munteanu, sceptic in privinta numirii lui Mirel Radoi: "E o alegere de criza". Cine ar fi trebuit sa preia echipa nationala | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

12.05.2020, 13:57 Sursa: Prosport

Dorinel Munteanu (51 de ani), cel mai selectionat jucator din istoria echipei nationale, a fost invitatul emisiunii ProSport Live si a vorbit despre numirea lui Mirel Radoi pe banca primei reprezentative. Mesaj clar pentru Mirel Radoi: "Nu exista fundas dreapta mai bun decat mine in Romania" ? | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live Acum antrenor la CSM Resita, in Liga 2, Dorinel Munteanu este de parere ca fostul sau coleg de la nationala si de la Steaua, Mirel Radoi, nu are experienta necesara pentru a conduce prima reprezentativa, iar Federatia Romana de Fotbal ar fi trebuit sa isi indrepte atentia asupra unor nume precum Cosmin Olaroiu, Ladislau Boloni sau chiar Mircea Rednic. "E o alegere de criza, de necesitate. Sigur, eu am incredere in primul rand in jucatorii echipei nationale, chiar daca Mirel nu are o experienta foarte mare. Ca selectioner trebuie sa ai o experienta in spate, sa ai rezultate, sa ai activitate in spate. Cei care ar fi fost in aceasta situatie dificila nu pot veni la echipa nationala. Ma refer la Boloni, la... mai sunt antrenori care ar fi putut sa fie, dar nu au intrat in calculele federatiei. Acum, avem selectioner si trebuie sa fim alaturi de echipa. Mircea Rednic indeplineste foarte multe conditii, a antrenat in alte campionate decat cel intern. Nu stiu de ce nu a fost contactat", a spus Dorinel Munteanu, la ProSport Live. Dorinel Munteanu critica decizia Rapidului: "Eu nu l-as fi schimbat pe Daniel Pancu" | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live Dorinel Munteanu vrea sa fie selectioner Intrebat despre posibilitatea de a prelua echipa nationala, Dorinel Munteanu a recunoscut ca au existat discutii in acest sens in anul 2016, dar de atunci nimeni nu si-a mai indreptat atentia asupra lui. "Am fost foarte aproape de nationala cand era nea Puiu Iordanescu. A fost o discutie, dar e mai putin important. Dupa aceea s-a schimbat tot ce s-a schimbat si am iesit pentru moment din calculele echipei. Eu sper prin rezultate, prin ceea ce voi face pentru fotbal, sa revin", a spus Dorinel Munteanu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare