Italia

thumbs

Andrea Pirlo nu il considera pe Sandro Tonali urmasul sau. "Va deveni cu siguranta un mare fotbalist!"

12.05.2020, 17:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sandro Tonali (19 de ani), mijlocasul Bresciei, este noua vedeta din fotbalul italian, iar acesta este considerat chiar mostenitorul legendarului Andrea Pirlo (40 de ani). Insa, fostul mare jucator al lui Juventus nu il considera pe Sandro Tonali urmasul sau. Pirlo sustine ca Tonali se aseamana cu el numai la fizic si la faptul ca si-a inceput cariera la Brescia. Insa, acesta este de parere ca tanarul mijlocas italian va ajunge un mare fotbalist. Andrea Pirlo nu il considera pe Sandro Tonali urmasul sau Pirlo il vede pe Tonali ca fiind cel mai promitator jucator din Italia si sustine ca este un fotbalist mult mai puternic decat a fost el. "Toti spun ca Tonali este mostenitorul meu. Din punctul meu de vedere, se aseamana cu mine doar din punct de vedere fizic si din punct de vedere al faptului ca si-a inceput cariera la Brescia. Dar este un alt gen de jucator, mult mai complet decat am fost eu. Se apara mai bine, este cu siguranta cel mai promitator jucator din Italia in acest moment. Dar nu il vad ca pe un mostenitor, pentru ca modul lui de joc e diferit, e mult mai puternic decat am fost eu. Va deveni cu siguranta un mare fotbalist", a spus Pirlo pentru emisiunea "Le lene", intr-un interviu acordat pe Instagram. [caption id="attachment_19026227" align="aligncenter" width="1250"] Sandro Tonali, pe teren, in tricoul Bresciei.[/caption] Mircea Lucescu: "Tonali e foarte bun si are un viitor exceptional!" Mircea Lucescu (74 de ani) a vorbit, in presa din Italia, despre tanarul jucator si sustine ca poate fi urmasul lui Andrea Pirlo (40 de ani), avand in vedere calitatile extraordinare de care da dovada. "Tonali e foarte bun si are un viitor exceptional. Cred ca va fi ultimul sau sezon la Brescia, avand in vedere ca toate echipele mari sunt pe urmele lui. E un urmas demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemanatori, chiar daca Tonali este mai dinamic", a spus Lucescu, la Radio Musica Television. Transferul lui Tonali la Barcelona a picat Dorit de mai multe cluburi de top din Europa, Tonali a fost o tinta pentru campioana Spaniei, insa catalanii au considerat ca italienii cer prea multi bani: 60 de milioane de euro. Cei de la Mundo Deportivo au scris ca interesul catalanilor pentru noul "Iniesta" a fost cat se poate de real pentru fotbalistul de 19 ani, care a marcat un gol si a oferit cinci assist-uri in 24 de partide.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare