Spania

thumbs

BREAKING NEWS | "LaLiga se poate intoarce incepand cu 8 iunie!" Anuntul de ultima ora al premierului Spaniei Pedro Sanchez

23.05.2020, 18:04 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Vesti minunate din Spania! LaLiga poate fi repornita, incepand cu 8 iunie, in spatele portilor inchise, a declarat, sambata, premierul Pedro Sanchez. Totusi, Liga Profesionista de Fotbal din Spania nu a facut, inca nu anunt, cu privire la data oficiala de incepere a meciurilor. Anterior, presedintele ligii, Javier Tebas a declarat ca spera ca LaLiga va reincepe pe 12 iunie. Jucatorii cluburilor din prima liga spaniola au inceput antrenamentele in aceasta saptamana, in grupuri nu mai mari de 10 persoane, scrie BBC. Anuntul de ultima ora al premierului Spaniei Pedro Sanchez "Spania a facut ceea ce a trebuit sa faca si acum, noi orizonturi se deschid pentru toata lumea. A venit timpul sa aducem inapoi activitatile din viata de zi cu zi. Incepand cu 8 iunie, LaLiga se va putea intoarce. Fotbalul din Spania este urmarit de foarte multa lume", a spus premierul Sanchez. Se zvoneste ca Sevilla - Real Betis va fi primul meci care va avea loc dupa repornirea LaLiga. Liga a 2-a spaniola va fi si ea repornita in acelasi timp cu prima liga. Javier Tebas: "Nu trebuie sa lasam garda jos, este important sa respectam recomandarile sanitare" "Suntem fericiti ca s-a luat aceasta decizie. Este rezultatul muncii cluburilor, jucatorilor, antrenorului, Consiliului National al Sportului si agentilor. Totusi, nu trebuie sa lasam garda jos, este important sa respectam recomandarile sanitare si sa ne asiguram ca pandemia nu se intoarce", a transmis Tebas. Fotbalul in Spania a fost suspendat pe 12 martie din cauza pandemiei de cornavirus. Cinci jucatori din Spania au fost depistati pozitiv la testul de COVID-19 si au intrat in izolare inainte de reluarea antrenamentelor individuale, care s-a petrecut pe 18 mai. Echipele din LaLiga mai au de jucat inca 11 meciuri in acest sezon. Barcelona ocupa primul loc in clasament (58 de puncte), fiind urmata de Real Madrid (56 de puncte). Podiumul este completat de Sevilla, care a adunat pana acum 47 de puncte.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare