Liga 1

thumbs

Ilie Dumitrescu, amintire dureroasa din momentul in care a ratat finala Cupei Campionilor Europeni. A aparut demoralizat in fata lui Gheorghe Hagi. "De ce, ba, Gica, ba?!"

24.05.2020, 22:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ilie Dumitrescu a ratat o finala de Cupa Campionilor Europeni din cauza unui moment stupid. A luat un cartonas galben, in returul din semifinale, cu Galatasaray, dupa ce Gica Hagi a insistat sa execute o aruncare de la margine. "Mister" Dumitrescu a revazut faza dupa 31 de ani. Ilie Dumitrescu are doua mari regrete in viata de fotbalist: ultimele 5 minute ale confruntarii cu Suedia de la Cupa Mondiala din 1994 si cartonasul galben care nu l-a lasat sa-i infrunte pe Gullit si Van Basten. Ilie Dumitrescu nu a fost in lot la finala cu AC Milan din anul 1989 tocmai din cauza acestui avertisment. Stelistul a luat mingea in mana sa arunce de la margine, arbitrul i-a facut semn sa se grabeasca, dar Hagi a vrut sa bata el. Totul s-a intamplat la Istanbul, in returul cu Galatasaray. "Eu am lasat mingea cand mi-a spus el. Ma subordonam, ca eram copil. Am trecut peste chestia asta", a povestit fostul idol din Ghencea la Digi Sport. Ilie Dumitrescu a revazut faza dupa 31 de ani Arbitrul a considerat ca jucatorul stelist trage de timp si i-a dat cartonas galben. Era al doilea, asa ca nu a jucat in confruntarea cu Milanul lui Arrigo Sacchi. Cand a realizat momentul s-a dus dezamagit la Hagi, iar pe transmisiunea meciului se vede cum ii spune, necajit: "De ce, ba, Gica, ba?!". "El arunca foarte lung si cum autul era din zona portii, a zis sa bata el. Daca mingea era la mijlocul terenului executa Ungureanu. Noi castigasem in tur cu 4-0 si nu aveam nevoie sa tragem de timp", a mai spus abatut fostul international. Ilie Dumitrescu a inscris un gol in partida cu Galatasaray. Partida s-a terminat 1-1. "Am plecat din mijlocul careului, nu a fost deloc un gol usor. Nu am stat pe calcaie, am fost acolo... Am dat gol, dar nu mai conta. Eram calificati inca din tur" , a mai spus fostul international. https://www.youtube.com/watch?v=YYQhtrPwJms

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare