Liga 1

thumbs

Victor Becali, ironii pentru Dragomir in cazul afacerii de 70 de milioane de euro a lui Cristi Borcea: "Daca ar sti si el de ea, ar fi bine"

25.05.2020, 09:48 Sursa: Prosport

Dumitru Dragomir, fostul presedinte LPF, anunta recent ca ex-conducatorul celor de la Dinamo, Cristi Borcea, a castigat 70 de milioane de euro in ultima perioada. Borcea a fost inchis intre martie 2014 si iulie 2018, dar si in intervalul februarie 2019 - noiembrie 2019. Totusi, el ar fi dezvoltat mai multe afaceri extrem de profitabile. "Domnul Dragomir stie mai bine. Am citit si eu ca a facut o afacere de 70 de milioane de euro, daca ar sti si domnul Borcea de ea, ar fi bine", a declarat Victor Becali, fost impresar, dar si un apropiat al lui Borcea, la Realitatea Sportiva. Becali l-a contrazis pe Dragomir si in privinta planului ca mai multi oameni de afaceri, printre care si Cristi Borcea, sa preia Dinamo. Ex-seful LPF sustinea ca Victor Piturca urma sa fie instalat ca tehnician. "Cum Dumnezeu sa vina Piturca? Am auzit atatea variante, ca vine Badea, ca vine Borcea. Eu nu cred o boaba. O fi fost si numele meu implicat. Dar daca eu nu cred ca era Borcea, inseamna ca nu cred nici de mine. Eu am stat cel mai mult cu Borcea. Intr-adevar, sufera pentru Dinamo, dar nu se va mai intoarce", a mai declarat Becali pentru sursa mentionata. Borcea, investitie alaturi de Gigi Netoiu Conform spuselor lui Dumitru Dragomir, Cristi Borcea a investit la inceputul anului alaturi de Gigi Netoiu, fost actionar dinamovist, intr-o ferma situata in judetul Dolj. "Acum o ora m-am vazut cu ei. Am cinat impreuna. Am mancat pui de tara, de la Cetate. Ce au astia acolo... Borcea si Netoiu sunt destepti! Sunt dati dracului. Am fost acum o saptamana acolo pentru ca nu credeam. Bai fratilor, sunt 2.500 de oameni care muncesc acolo. Au pamant irigat, au masini care merg singure, tractoare. Cand am fost eu acolo au cumparat o gramada de tiruri noi. Borcea si Netoiu sunt sclipitori", explica Dumitru Dragomir.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare