Stranieri

thumbs

Nicolae Stanciu, prima reactie dupa prestatia excelenta din campionatul Cehiei: "Sunt putin trist". Care este obiectivul mijlocasului roman de la Slavia Praga

31.05.2020, 14:22 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocasul Slaviei Praga, a fost omul meciului in victoria cu scorul de 5-0 in fata celor de la Jablonec, in cadrul etapei cu numarul 26 a primei ligi din Cehia. Nicolae Stanciu a marcat un gol si a oferit doua pase de gol, dar la finalul partidei s-a declarat trist pentru ca echipa este nevoita sa joace pe stadioane cu tribune goale. Nicolae Stanciu: "Sunt trist ca jucam fara spectatori" Chiar daca a avut o prestatie excelenta, Nicolae Stanciu ramane modest si spera sa castige titlul in Cehia, alaturi de Slavia Praga. "Sunt fericit ca am invins si ca am marcat din nou. Acest lucru este important. Nu conteaza cine a marcat sau vine a dat pase decisive. Avem nevoie de puncte pentru a castiga titlul. Sunt putin trist ca jucam fara fani, dar toate echipele sunt in aceeasi situatie. Sunt sigur ca sunt fericiti ca am castigat. Nu mi-am impus un obiectiv sa dau goluri sau pase. Sunt fericit ca pot sa joc si sa ajut echipa. Asta e cel mai important", a spus Nicolae Stanciu, potrivit AntenaSport. Slavia Praga este lider in Cehia, avand 64 de puncte, dupa cele 26 de etape disputate, si un avans de opt puncte fata de echipa de pe locul secund, Viktoria Plzen. Podiumul este completat de catre Jablonec, la mare distanta, cu 43 de puncte. Antrenorul l-a laudat pe Stanciu Nicolae Stanciu a impresionat in primele doua partide dupa pauza competitionala cauzata de pandemia de coronavirus. A reusit o pasa decisiva pentru unicul gol al partidei cu Mlada Boleslav, iar dupa cel de-al doilea meci antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpiskovsky a dezvaluit care este secretul mijlocasului roman. Trei goluri a marcat Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga in actuala editie de campionat, in cele 22 de meciuri jucate. Pe langa acestea, mijlocasul roman a mai jucat opt meciuri in Liga Campionilor si unul in Cupa Cehiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare