Stranieri

thumbs

Galatasaray i-a gasit inlocuitor lui Florin Andone! Turcii au ales deja atacantul ideal

01.06.2020, 12:27 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Florin Andone nu va mai continua la Galatasaray, iar turcii i-au gasit deja inlocuitor atacantului roman de 27 de ani, imprumutat din Anglia, de la Brighton. Conform presei din Turcia, in locul lui Andone ar urma sa vina Terem Moffi, un tanar promitator care joaca in Belgia, la Kortrijk. Andone a prins Liga Campionilor cu Galata, dar a marcat doar doua goluri, iar acum se pregateste sa revina in Anglia. Turcii isi pun mari sperante in Terem Moffi. In varsta de 21 de ani, acesta a ajuns la Kortrijk la inceputul acestui an si a adunat in total 427 de minute in campionat, marcand 4 goluri, doua dintre ele chiar cu Standard Liege si Club Brugge. https://twitter.com/fcnblogcom/status/1267169222800453632?s=20 Dorit in mod special de Fatih Terim, nigerianul cu o cota de piata de 1,3 milioane de euro ar urma sa joace in spatele lui Radamel Falcao, ajuns la Galata anul trecut. Galatasaray il vrea si pe Razvan Marin: "E o responsabiltate imensa!" Galatasaray l-ar vrea la mijlocul terenului si pe Razvan Marin. Jurnalistii de la Fotomac informeaza ca gruparea Cim Bom Bom il doreste insistent pe Razvan Marin sub forma de imprumut cu optiune de transfer definitiv. Florin Bratu mizeaza pe tanarul jucator roman, dar a tinut sa-l avertizeze pe acesta ca va avea parte de o presiune mare la Istanbul. "E o responsabilitate imensa, pentru ca au fost foarte multi romani cu valoare, cu personalitate, la Galatasaray si cred ca toata suflarea de la Galatasaray te va compara cu ceilalti romani care au trecut pe acolo, dar eu cred in Razvan Marin, cred ca e o echipa pe stilul lui. E in primul rand un jucator inteligent, un jucator care cunoaste jocul, care nu intra foarte mult in duel cu adversarii, caruia ii place sa joace mingea. A pus acum forta pe el, are maturitate, a jucat in doua campionate importante. Cred ca ii trebuie continuitate, daca va avea continuitate in jocuri, poate ajunge la un nivel mai bun", a spus Florin Bratu, la ProSport Live. Bratu a jucat la Galatasaray intre 2003 si 2004, dupa ce a plecat de la Rapid.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare