Liga 1

thumbs

Pariul lui Florin Bratu de la Dinamo: "In doi ani poate ajunge titular la nationala" | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

01.06.2020, 13:49 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Florin Bratu (40 de ani), antrenorul echipei Concordia Chiajna, a fost invitatul emisiunii ProSport Live si a vorbit despre tinerii jucatori de la Dinamo. Fost jucator si antrenor la Dinamo, Florin Bratu are cuvinte de lauda la adresa tinerilor fotbalisti din "Stefan cel Mare", dar pariul sau este Ricardo Grigore (21 de ani). Un fost jucator roman de la Galatasaray asigura: "Ar fi o mutare potrivita pentru Razvan Marin" | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live Florin Bratu: "Ricardo Grigore poate fi titular la nationala" Antrenorul a explicat care sunt calitatile tanarului fundas central, dar si ce ii lipseste in momentul de fata. "Pe Rici (n.r. Ricardo) Grigore eu l-am promovat in prima echipa a lui Dinamo, pe Moldoveanu la fel, Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), care a plecat la CFR, Sorescu, adus de mine de la Timisoara, Andreas Mihaiu, campion cu mine la Under 19. Ahmed Bani e si el un tanar interesant. Rici e un jucator atractiv. Are un fizic placut, e stangaci, fundas central, post care se cauta tot timpul, polivalent. Daca se pregateste foarte bine, are langa el un antrenor care sa ii dea incredere, dar in acelasi timp ii trebuie si autoritate, pentru ca, normal, ca orice tanar, are tendinta sa se relaxeze. Eu cred ca in doi ani poate ajunge titular la nationala", a spus Florin Bratu, la ProSport Live. "Vreau ca jucatorii lui Dinamo sa se vanda mai bine" Dinamo a primit o oferta de 400.000 de euro pentru Ricardo Grigore, de la o echipa din ligile inferioare din Anglia, dar suporterii au cerut un milion de euro si un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Florin Bratu este de partea suporterilor in acest caz, spunand ca spera ca jucatorii crescuti de catre Dinamo sa fie vanduti in schimbul unor sume mai mari. "Si eu imi doresc ca jucatorii lui Dinamo sa se vanda pe mai multi bani, e important. Asa le va creste cota ulterior. Cluburile din Anglia vin cu suma asta pentru ca stiu ca asa se vand jucatorii lui Dinamo, pe asemenea sume. Imi doresc ca jucatorii crescuti de Dinamo sa ajunga la nivel de echipa nationala si sa se vanda mult mai bine", a spus Florin Bratu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare