Italia

thumbs

Jurnalistii din Italia au descoperit-o pe cealalta "stea" a tenisului romanesc: "Romania mai are si alte jucatoare excelente!"

01.06.2020, 16:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultimii ani, Simona Halep (28 de ani) a readus Romania pe "harta" tenisului international cu performantele ei remarcabile, insa presa din Italia semnaleaza faptul ca tara noastra detine si alte viitoare "bijuterii" ale tenisului. Tennis Circus, publicatie care apartine de Gazetta dello Sport, noteaza ca Sorana Cirstea (30 de ani) este o jucatoare excelenta care a obtinut putine performante, raportat la potentialul pe care il are. Jurnalistii din Italia sunt cu ochii pe tenisului romanesc "Tenisul romanesc, la decenii dupa Ilie Nastase, a renascut cu Simona Halep, care a reusit sa urce pana pe locul 1 mondial. Chiar si asa, lumea uita ca Romania mai are si alte jucatoare excelente, incepand cu Sorana Cirstea, o jucatoare excelenta, care a obtinut foarte putine la ce potential avea. Echipa nationala a Romaniei a fost cladita de ani buni pe umerii fostului numar 1 mondial, Simona Halep, dar si cu o contributie majora din partea altor jucatoare, care au intrat in top 100. Vorbim despre Sorana Cirstea, Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Mihaela Buzarnescu. Echipa Romaniei nu a ajuns insa niciodata mai sus de semifinalele unei competitii, o nebunie avand in vedere valorile individuale de care dispune", au scris jurnalistii de la publicatia italiana. Sorana Cirstea ii "inteapa" pe organizatorii Roland Garros Turneul de Grand Slam de la Roland Garros a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus, iar Sorana Cirstea s-a revoltat pe Twitter. Programat in perioada 25 mai-7 iunie 2020, turneul din Franta a fost amanat pentru data de 20 septembrie - 4 octombrie 2020. "Poftim??? Aflu din nou de pe Twitter...", a scris Sorana Cirstea, pe contul sau. Sorana Cirstea a trait aceeasi poveste si cu turneul de la Indian Wells. Nici organizatorii acestui turneu nu au anuntat direct jucatoarele despre amanarea competitiei, motiv care a facut-o pe romanca sa aiba o reactie asemanatoare in mediul online.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare