Liga 1

thumbs

Anamaria Prodan rupe tacerea, dupa ce a devenit actionar la Hermannstadt! Impresara a vrut sa preia Dinamo: "A fost un vis al meu"

03.06.2020, 21:54 Sursa: Prosport

Anamaria Prodan a declarat, in ziua in care a fost oficializata implicarea sa la FC Hermannstadt, ca a vrut sa preia Dinamo. Impresara spera ca omul de afaceri Claudiu Florica sa reuseasca, intr-un final, sa se inteleaga cu Ionut Negoita si sa ia pachetul majoritar de actiuni de la acesta. Anamaria Prodan spune ca a vrut sa preia Dinamo "De ce sa ma ascund? A fost un vis al meu, nu s-a putut. Prietenul meu Claudiu Florica a incercat. Ma rog la Dumnezeu ca el sa ia clubul", a declarat Anamaria Prodan, potrivit Digisport. Claudiu Florica este unul dintre asociatii omului de afaceri arab Tahoon Neimer, care a fost interest sa cumpere clubul din Stefan cel Mare. Totusi, in ultima vreme nu s-a mai auzit nimic de interesul acestuia pentru Dinamo. Anamaria Prodan este noul patron de la FC Hermannstadt Anamaria Prodan este noul patron al echipei sibiene FC Hermannstadt! Anuntul a fost facut de cunoscutul impresar, dar si de club prin intermediul unui comunicat. Sotia lui Laurentiu Reghecampf sustine ca se va implica la echipa si ca isi doreste sa faca peformata. Implicata in conducerea clubului din Sibiu va fi si fiica impresarului Anamaria Prodan, Rebecca. "Venim cu informatii de ultima ora si vesti bune pentru tot ce inseamna AFC Hermannstadt si fotbalul sibian! Cu putine momente in urma, finantatorii FCH au ajuns la o intelegere cu familia Reghecampf, care se va implica in clubul nostru atat pe plan financiar, cat si pe plan sportiv. FCH intra astfel intr-o noua etapa la nivel de organizare administrativa, in care se anunta investitii importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care da un plus valoric clubului! Ne bucura prezenta doamnei Anamaria Prodan Reghecampf in calitate de investitor in proiectul nostru! Sibiul are fotbal! Sibiul are otbal! Sibiul are #FCH!", se arata in comunicatul publicat de oficialii lui Hermannstadt.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare