Anglia

thumbs

Jurgen Klopp a anuntat cand va sarbatori castigarea titlului cu Liverpool: "Nu imi pasa daca altii cred ca suntem complet nebuni"

08.06.2020, 09:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Jurgen Klopp (52 de ani), antrenorul lui Liverpool, a vorbit despre petrecerea pentru sarbatorirea castigarii titlului in Premier League si a anuntat cand ar putea avea loc aceasta. Liverpool este pe cale sa castige primul titlu in Anglia, dupa o pauza de 30 de ani, dar antrenorul Jurgen Klopp amana petrecerea. Jurgen Klopp: "Atunci vom avea dreptul sa sarbatorim" Liverpool are un avans de 25 de puncte fata de Manchester City, echipa de pe locul secund, si cel mai probabil va fi desemnata campioana Angliei. Totusi, Jurgen Klopp le transmite jucatorilor ca mai au de asteptat pana sa sarbatoreasca aceasta performanti. Neamtul spera ca intreaga planeta sa depaseasca intai problema pandemiei de coronavirus. "Va veni o zi cand viata va reveni la normal. Cand cineva va gasi un vaccin, cand cineva va gasi o solutie pentru aceasta problema, cand rata infectarii va fi zero, acea zi va veni pana la urma. Atunci vom avea dreptul sa sarbatorim ce vrem sa sarbatorim in acea zi. Daca va fi etapa a 12-a sau a 13-a a sezonului urmator si vrem sa sarbatorim... cine ne va impiedica? Atunci trofeul va fi inca al nostru si putem sa il aratam in oras si sa stam pe autocar. Daca alti oameni cred ca suntem complet nebuni, sincer nu imi pasa. Daca inca va putea fi o sarbatoare speciala? Fara indoiala. Este diferit, dar diferit este uneori absolut ok", a spus Jurgen Klopp, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Sky Sports. Cand se reia Premier League Spectacolul din Premier League se va relua pe 17 iunie, dupa o pauza de nu mai putin de 100 de zile, cauzata de pandemia de coronavirus. Primul mare derby este restanta Manchester City - Arsenal, partida programata pe 17 iunie. Apoi, ne mai asteapta un mare meci in Anglia, cel dintre Tottenham si Manchester United, care se vor intalni pe 19 iunie. Liverpool poate deveni campioana chiar pe terenul rivalei Everton, in cazul in care campioana Manchester City pierde pe teren propriu cu Arsenal.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare