Liga Europa

thumbs

OFICIAL | Sa fie fotbal! UEFA a anuntat cand si unde se vor disputa finalele Ligii Campionilor si Europa League

17.06.2020, 18:00 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

UEFA a hotarat cum va arata programul Ligii Campionilor si cel al Europa League in acest sezon, dupa pauza competitionala cauzata de pandemia de coronavirus. Liga Campionilor se muta in Portugalia, acolo unde se vor disputa sferturile de finala, semifinalele si finala, in perioada 12-23 august. Stim cand are loc barajul Islanda - Romania! Anuntul UEFA + Cand putem juca finala Ligii Natiunilor cu Ungaria sau Bulgaria Cand se joaca finala Ligii Campionilor In urma Comitetului Executiv intrunit miercuri, 17 iunie, UEFA a decis ca programul Ligii Campionilor sa fie urmatorul: Sferturile de finala: 12, 13, 14 si 15 august Semifinalele: 18 si 19 august Finala: 23 august Meciurile din Liga Campionilor se vor disputa intr-o singura mansa pe doua stadioane din Lisabona, Estadio do Sport si Estadio Jose Alvalade. Totusi, nu toate echipele din optimile de finala au obtinut inca biletele pentru runda urmatoare. Astfel, meciurile ramase se vor juca pe 7 si 8 august, pe Estadio do Dragao si Estadio D. Afonso Henrique, din Porto. Manchester City - Real Madrid (2-1 in tur), Bayern - Chelsea (3-0 in tur), Juventus - Lyon (0-1 in tur) si Barcelona - Napoli (1-1 in tur) sunt meciurile ce au mai ramas de disputat in optimile de finala ale Ligii Campionilor. PSG, Atalanta, Atletico Madrid si RB Leipzig sunt echipele deja calificate in sferturi. Cand si unde va avea loc Europa League In ceea ce priveste Europa League, competitia se va muta in Germania, in perioada 5-21 august. Meciurile ramase din optimile de finala se vor disputa pe 5-6 august, urmand ca sferturile, semifinalele si finala sa se joace intr-o singura mansa, in sistem Final 8, incepand cu data de 15 august. Finala Europa League va fi organizata la Munchen, pe 21 august. Meciurile din optimile Europa League Basaksehir - FC Copenhaga 1-0, in tur Olympiakos - Wolves 1-1, in tur Rangers - Leverkusen 1-3, in tur Wolfsburg - Shaktior 1-2, in tur Frakfurt - FC Basel 0-3, in tur LASK - MAnchester United 0-5, in tur Inter - Getafe (nejucat) Sevilla - AS Roma (nejucat)

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare