Italia

thumbs

Vesti proaste! Frank Ribery a fost pradat de hoti: "Cum ne putem simti bine aici!" | VIDEO

06.07.2020, 18:08 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Frank Ribery a trecut prin momente cumplite duminica! Dupa ce fotbalistul Fiorentinei a fost nevoit sa paraseasca gazonul, in meciul cu Parma, din cauza unei accidentari, acesta a descoperit cu stupoare, cand a ajuns acasa, ca a fost pradat de hoti. Atacantul francez sustine ca din locuinta sa au disparut mai multe genti si bijuterii ale sotiei sale. Frank Ribery a fost pradat de hoti Fostul international francez spune ca nu se va mai putea simti bine in locuinta sa din Italia, dupa incidentul petrecut duminica. "Dupa victoria pe care am obtinut-o la Parma, m-am intors acasa. Casa mea din Italia, tara in care am decis sa imi continui cariera dupa atatia ani la Munchen. Asta este ce am gasit.. Sotiei mele i-au fost furate mai multe genti si bijuterii. Sotia si copiii mei sunt in siguranta, la Munchen, dar cum voi mai putea fi eu linistit? Cum ne putem simti bine aici? Nu alerg pentru bani, multumesc Domnului, nu duc lipsa de nimic, o fac din pasiune. Insa, pasiune sau nu, familia mea este pe primul loc, si vom lua decizia necesara pentru binele nostru", a scris Frank Ribery, intr-o postare pe Instagram. https://twitter.com/FranckRibery/status/1280115792902868992?s=20 Gest de suflet facut de Franck Ribery in plina pandemie de coronavirus Fotbalistul francez Franck Ribery l-a ajutat pe rapperul Kofs sa isi aduca mama din Algeria in Franta. Astfel, el a platit un zbor cu un avion privat fara a cere nimic la schimb. Cantaretul a facut anuntul pe Instagram, unde l-a laudat pe starul Fiorentinei. "Oamenii modesti si generosi sunt deseori cei mai discreti. Nu imi sta in caracter, dar tin sa ii multumesc fratelui meu, sangelui meu, Franck Ribery, pentru ca a organizat repatrierea mamei mele pe care o iubesc mult din Algeria la Marsilia, punandu-i la dispozitie un avion privat. Am vrut sa anunt asta ca sa stiti omul de aur care se ascunde in acest formidabil fotbalist. Multumesc din nou, fratele meu", a notat artistul pe Instagram.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare