Stranieri

thumbs

Alexandru Dobre a semnat cu un club important din Ligue 1! Se va duela cu Ciprian Tatarusanu + Cifrele afacerii | EXCLUSIV

12.08.2020, 14:49 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Alexandru Dobre (21 de ani) a plecat de la Bournemouth si a semnat astazi un contract valabil pe 4 sezoane cu formatia Dijon din Ligue 1. Francezii au platit in schimbul internationalului roman de tineret 1.1 milioane de euro, iar englezii au un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Anuntul oficial al clubului ar urma sa aiba loc in orele urmatoare. Mijlocas stanga de meserie, Alexandru Dobre va evolua pentru Dijon pe doua posturi. ProSport a aflat ca managerul Stephane Jobard (49 de ani) vrea sa-l foloseasca pe Dobre atat pe postul de aripa stanga, cat si in spatele atacantului. Bineinteles, din echipa nu va iesi vedeta Mounir Chouiar (21 de ani), care va fi folosita prin rotatie cu romanul. Ambii putand evolua pe posturile mai sus mentionate. Astfel, Dobre e al doilea roman care va juca in acest sezon in Ligue 1 din Franta, dupa portarul Ciprian Tatarusanu, care e legitimat la Lyon. Dijon a terminat pe locul 16 in sezonul precedent. 7.200.000 de euro e cota de piata a lui Mounir Chouiar, fiind cel mai bine cotat de la Dijon 50.000 de euro lunar e salariul lui Alexandru Dobre la Dijon [caption id="attachment_19076973" align="aligncenter" width="960"] Alexandru Dobre[/caption] Dobre viseaza la nationala mare Marti, Alexandru Dobre a efectuat vizita medicala la Dijon si a iesit foarte bine la testele fizice. Apoi a facut si testul pentru COVID-19, care a iesit negativ. Planul mijlocasului roman e sa impresioneze in Franta, apoi prin evolutiile sale sa forteze mana selectionerului nationalei mari, Mirel Radoi, care sa-l aduca printre "tricolori". Dobre a jucat doar un meci la echipa de seniori a englezilor de la Bournemouth, in victoria cu 4-0 din Cupa Angliei, in ianuarie, cu Luton Town, dar s-a facut remarcat la formatia sub 21 de ani a clubului, unde a avut prestatii foarte bune. In 2016 a ajuns la Bournemouth de la Viitorul Mihai Georgescu, iar de atunci a fost imprumutat la Bury, Rochdale, Yeovil Town si Wigan Athletic, unde a fost om de baza.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare