Liga 1

thumbs

Helmuth Duckadam, reticent dupa ce s-a vandut Dinamo: "Au fost esecuri pe linie! Doar UTA a avut succes"

13.08.2020, 17:48 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Helmuth Duckadam (61 de ani), fost presedinte de imagine la FCSB, nu vede cu ochi buni vanzarea clubului Dinamo catre investitorii spanioli. ProSport a anuntat in exclusivitate ca investitorii spanioli au achizitionat clubul Dinamo de la Ionut Negoita, in cursul zilei de joi, cand au semnat actele de vanzare-cumparare dupa indelungi discutii si vizite la stadionul din "Stefan cel Mare", dar si la noua arena "Arcul de Triumf". Helmuth Duckadam, despre vanzarea lui Dinamo "Din pacate, dupa 90 ne bucuram de orice vanzare, ma refer doar la fotbal. Singura echipa de succes a fost UTA Arad in momentul in care a venit un investitor italian. In rest, au fost esecuri pe linie, sa nu uitam Timisoara... Eu ma refer la investitorii straini care au venit sa cumpere echipe in Romania. Ne bucuram acum ca se vinde Dinamo, sa vedem ce se va intampla cu aceasta vanzare. Cu siguranta, se va discuta si cu cei din galerie", a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport. Prima reactie a dinamovistilor Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Danciulescu, a oferit o prima reactie dupa ce investitorii spanioli au preluat intreg pachetul de actiuni detinut de Ionut Negoita. "Am fost la club, am stat la birouri. Au venit si acesti investitori spanioli, la birourile de la hotel. Am aflat si eu ca se va face aceasta tranzactie. Am primit confirmarea ca aceasta vanzare a avut succes. Nu am avut dialog cu spaniolii, nu stiu termenii. Din ce stiu eu, era o armata de avocati, de notari, si din partea lui Negoita, si din partea spaniolilor. Nu stiu ce contine acest memorandum al suporterilor, dar din ce stiu eu si suporterii ar fi trebui sa stie sau probabil vor avea anumite discutii. Stiu ca au facut animite liste de jucatori, din ce stiu eu vor veni anumiti jucatori, au o lista cu 6-7 jucatori care vor veni, cred ca vor fi straini. Eu nu am fost intrebat sau consultat, probabil urmeaza sa fiu si eu consultat. Sunt convins ca noii investitori vor veni la Bucuresti, vor sa plece maine in Spania si vor veni saptamana viitoare inapoi, Sunt foarte bine organzati, vor reinfiinta echipa a doua, sa speram ca va fi de bun augur", a declarat Ionel Danciulescu, la Digi Sport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare