Liga 1

thumbs

El e omul cheie la Dinamo. S-a ocupat din prima zi tranzactia clubului si va face trecerea la noua conducere | EXCLUSIV

13.08.2020, 18:17 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dinamo s-a vandut! Ionut Negoita a cedat pachetul majoritar de actiuni, iar "cainii" intra in era spaniola, omul de afaceri Pablo Cortacero si alti oameni de afaceri iberici fiind cei care au preluat pachetul majoritar de actiuni al SC Dinamo 1948 SA. ProSport vi-l prezinta omul-cheie al afacerii, cel care a initiat primele discutii, a tinut in ultimele luni legatura intre Negoita si iberici, iar in viitorul apropiat va fi omul cheie la Dinamo. Talnar si Serdean au tinut legatura intre Melero, Cortacero si Negoita Este vorba de avocatul Dorin Serdean din Alba Iulia, fost viceprimar al Municipiului Alba Iulia, legaturile sale cu sportul fiind pasiunea pentru sah, ardelanul fiind Maestru al Sportului si cel de Maestru FIDE (Federacion Internacionale d'Echecs, mai exact Federatia Internationala de Sah) si prietenia cu Cornel Talnar. Din informatiile ProSport, rolul din viitorul apropiat al lui Serdean va fi de a face trecerea la noua conducere, Bogdan Balanescu o sa ramana, pentru moment, in structura clubului, in timp ce Ion Marginean va fi cooptat in noua conducere. In sfarsit s-a vandut Dinamo! Ionut Negoita si investitorii spanioli au semnat actele Ionut Negoita si investitorii spanioli au ajuns la un acord si in cele din urma au semnat actele de vanzare-cumparare a clubului Dinamo Bucuresti. Potrivit surselor ProSport, spaniolii au achizitionat pachetul majoritar de actiuni, de 70%, detinut de catre Ionut Negoita. Cumparatorul lui Dinamo este omul de afaceri spaniol Pablo Cortacero, cel care a ajuns miercuri in Romania, a vizitat stadionul din "Stefan cel Mare", arena Arcul de Triumf si a purtat mai multe discutii cu Ionut Negoita, asa cum ProSport a anuntat in exclusivitate in urma cu o zi. In total, cu cei 450 de mii de euro virati pana acum in conturile SC Dinamo 1948 SA, Cortacero si asociatii sai vor achita aproximativ 3.5 milioane de euro, suma care urmeaza sa acopere datoriile societatii care administreaza clubul, mai bine de un milion de euro fiind catre Negoita. Pablo Cortacero este la Bucuresti! Intalnire decisiva azi cu Ionut Negoita. Spaniolii au echipa si staff care sa vina intr-o saptamana la Dinamo | EXCLUSIV Noul Dinamo se naste la notar! Negoita si Cortacero s-au intalnit si par intelesi. Joi se pot semna primele acte | EXCLUSIV

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare