Liga 1

thumbs

Suporterii reactioneaza in urma vanzarii lui Dinamo: "Daca spaniolii nu ne cheama la dialog, vom protesta!" Ce spun reprezentantii DDB

13.08.2020, 18:50 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ionut Negoita si investitorii spanioli au ajuns la un acord si in cele din urma au semnat actele de vanzare-cumparare a clubului Dinamo Bucuresti. Potrivit surselor ProSport, spaniolii au achizitionat pachetul majoritar de actiuni, de 70%, detinut de catre Ionut Negoita. Ionut Negoita a vandut Dinamo. Spaniolii au anuntat primele masuri pe care le vor lua la Dinamo! Staff-ul tehnic va fi format din spanioli si vor aduce in jur de zece jucatori spanioli la echipa. De asemenea, acestia doresc reinfiintarea echipei secunde, urmand ca aceasta sa fie condusa de catre Cornel Talnar. Mai mult decat atat, Bogdan Balanescu nu va mai fi presedintele clubului. Functia va fi ocupata de catre Dorin Serdean. Suporterii reactioneaza in urma vanzarii lui Dinamo! Ce spun reprezentantii DDB "Noi am transmis un comunicat acum 2 zile, in care am explicat pozitia noastra. Nu am vrut sa activam acel memorandum, pentru ca nu am vrut sa blocam aceste negocieri. Ar fi putut bloca aceasta tranzactie. Speram ca acesti investitori sunt viitorul lui Dinamo. Nu putem sa spunem ca suntem fericiti, nu putem sa spunem ca suntem suparati, asteptam un dialog. E foarte greu sa facem speculatii, nu vrem sa intram in teoria conspiratiei. Nu putem sa ne exprimam niste nelinisti pe care nu le avem. Sunt convins ca in urmatoarele zile vor contacta DDB pentru a avea un dialog. Daca nu o fac, vom protesta, dar nu cred ca este cazul", a declarat Ionut Zainea, reprezentant DDB, la Digi Sport. Ionel Danciulescu: "Era o armata de avocati, de notari!" Ionel Danciulescu spune ca spaniolii sunt foarte bine organizati si ca acestia vor reveni in Romania dupa un drum scurt inapoi in Spania. Helmut Duckadam le da o veste proasta suporterilor. "Au fost esecuri pe linie! Doar UTA a avut succes" "Am fost la club, am stat la birouri. Au venit si acesti investitori spanioli, la birourile de la hotel. Am aflat si eu ca se va face aceasta tranzactie. Am primit confirmarea ca aceasta vanzare a avut succes. Nu am avut dialog cu spaniolii, nu stiu termenii. Din ce stiu eu, era o armata de avocati, de notari, si din partea lui Negoita, si din partea spaniolilor. Nu stiu ce contine acest memorandum al suporterilor, dar din ce stiu eu si suporterii ar fi trebui sa stie sau probabil vor avea anumite discutii. Stiu ca au facut animite liste de jucatori, din ce stiu eu vor veni anumiti jucatori, au o lista cu 6-7 jucatori care vor veni, cred ca vor fi straini. Eu nu am fost intrebat sau consultat, probabil urmeaza sa fiu si eu consultat. Sunt convins ca noii investitori vor veni la Bucuresti, vor sa plece maine in Spania si vor veni saptamina viitoarea inapoi. Sunt foarte bine organzati, vor reinfiinta echipa a doua, sa speram ca va fi de bun augur", a declarat si Ionel Danciulescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare