Liga 1

thumbs

Daniel Pancu, despre schimbarea jucatorului Under 21 dupa cateva minute: "Niciodata! Este vorba de incredere, de respect". Pancone i-a urmarit la lucru pe tinerii de la echipa a doua

13.08.2020, 22:15 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Antrenor din valul tanar, Daniel Pancu se consider adeptul promovarii jucatorilor tineri si spune ca va respecta regula Under 21 impusa de catre federatie. Fostul international a declarat ca nu va schimba niciodata un jucator Under 21 dupa cateva minute, asa cum au procedat alti antrenori cu experienta din Liga I. "Am avut discutia asta si cu presedintele Cip Paraschiv, si cu Toni Helesteanu (n.r. directorul de scouting). M-au intrebat daca sunt adeptul schimbarii jucatorului Under 21 dupa trei minute, le-am spus ca niciodata! E vorba de incredere, de respect. E vorba de discutia pe care am avut-o cu ei legata de echipa a doua. Sigur, mi-as fi dorit ca echipa a doua sa joace in liga a 3-a, nu in a 4-a. Liga a 4-a e un nivel slab, foarte slab. Dar sunt preocupat, am facut lucrul acesta si la Rapid, il voi face si la Poli Iasi. Intotdeauna, daca eu cred intr-un jucator tanar, ii voi da incredere", a spus Daniel Pancu. Pancone a urmarit un antrenament al tinerilor de la Poli Primavera La scurt timp dupa prezentarea oficiala, Pancu a urmarit de la tribuna oficiala un antrenament al celor mai talentati jucatori Under 21 din judet. Tinerii Dumea, Rusu, Agape, Balint, Asofiei, Francisc Cristea, Cotiuga, Purcariu, Aftanache, Zaharia, Danale si Ciobanu au sustinut o sedinta de pregatire sub comanda prof. Andrei Marian, antrenorul care va coordona echipa Primavera. Daniel Pancu, impreuna cu directorul de scouting Toni Helesteanu si antrenorul de portari Benone Dohot au urmarit din tribuna antrenamentul tinerilor jucatori. "Am facut un periaj la nivelul judetului Iasi cu jucatori susceptibili de a se incadra in regula Under 21 propusa de FRF pentru noul sezon, in speta, jucatori nascuti dupa 1998. Practic, prin testul pe care l-am programat joi seara, in compania echipei de Juniori Under 19 a Academiei, ii punem antrenorului Daniel Pancu la dispozitie tot ce are mai bun Iasul la acest moment. Este evident ca mare parte dintre cei urmariti vor fi componenti ai Poli Primavera, in antecamera echipei de seniori", a declarat Toni Helesteanu, directorul de scouting la Politehnicii Iasi.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare