Liga 1

thumbs

Daniel Pancu, preocupat de definitivarea lotului: "E mult mai important cum definitivam lotul in aceasa perioada scurta decat adversarii pe care ii intalnim. Avem un adversar accesibil in prima etapa!"

13.08.2020, 23:03 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Liga Profesionista de Fotbal a stabilit, joi, programul pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I. Poli Iasi, echipa preluata in urma cu o zi de antrenorul Daniel Pancu, va debuta in noul sezon pe teren propriu impotriva Chindiei Targoviste, formatie pe care moldovenii au invins-o cu 1-0 pe teren propriu in penultima etapa din stagiunea trecuta. In runda a doua, Poli se va deplasa la Botosani, pentru derby-ul moldav cu formatia pregatita de Marius Croitoru, dupa care Iasiul va juca cu Gaz Metan Medias, in Copou si in deplasare cu nou-promovata UTA. Daniel Pancu, preocupat de definitivarea lotului Antrenorul Daniel Pancu s-a declarat multumit de program, dar a punctat ca mult mai important este modul cum se va organiza echipa in perioada dinaintea startului. "E ok programul, dar mult mai important este ce facem noi pana la inceputul campionatului. Vor fi primele doua etape in care inca ne vom stabiliza, apoi va veni pauza de doua saptamani si putem dupa aceea sa aratam cat de cat a echipa, a lot inchegat. Legat de Chindia, primul adversar, nu stim care este situatia la ei, echipa a jucat pana ieri. In mod normal este un adversar accesibil in prima etapa, nu intalnim primele clasate. Daca ma intrebi pe mine cate puncte imi doresc in primele doua etape, vreau sase, nu patru. Dar este foarte important ce facem noi in perioada asta foarte scurta. E mult mai important cum ne adunam si cum ne stabilizam sa definitivam lotul decat adversarii pe care ii intalnim ", a declarat antrenorul Daniel Pancu pentru ProSport. Si presedintele executiv Ciprian Paraschiv admite ca programul este unul echilibrat. "Imi doresc foarte mult sa incepem noul sezon cu o victorie, atat pentru club, cat si pentru Daniel Pancu. Toate meciurile vor fi echilibrate. Tinand cont ca acum o saptamana am castigat meciul direct, speram sa se repete istoria si in meciul din prima etapa si sa debutam cu dreptul", a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare