Stranieri

thumbs

Razvan Lucescu, pe urmele lui Guardiola si Mourinho: "Am facut istorie in Arabia Saudita!"

29.11.2020, 10:35 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Razvan Lucescu scrie istorie cu Al-Hilal, iar fostul selectioner al Romaniei se compara cu Jose Mourinho si Pep Guardiola, dupa ce a cucerit si Cupa Regelui, in Arabia Saudita. Dupa victoria cu Al Nasr, scor 2-1, Lucescu a ajuns la trei trofee in acest sezon si calca pe urmele unor super antrenori, precum Jose Mourinho, Pep Guardiola si Marcelo Lipii. Al-Hilal a mai cucerit titlul in Arabia Saudita, dar si Liga Campionilor Asiei, sub comanda lui Razvan Lucescu. Razvan Lucescu, alaturi de Pep Guardiola si Jose Mourinho: "Am facut istorie in Arabia Saudita!" Razvan Lucescu a fost lovit de virusul asiatic. A stat in carantina opt zile dupa ce s-a infectat cu COVID-19, simptomele sale n-au fost deloc usoare, insa romanul a ajutat-o pe Al-Hilal sa castige un nou trofeu. In perioada de izolare, Razvan Lucescu nu a rupt definitiv legatura cu echipa lui. Arabii au instalat monitoare in vestiar, iar romanul a putut comunica cu jucatorii lui. "Sunt extrem de mandru! Am facut istorie! Nimeni in Arabia Saudita n-a facut asa ceva. Chiar in lume, putini au castigat trei trofee precum cele obtinute de noi. Titlu, Champions si Cupa. Mourinho cu Inter, Guardiola cu Barcelona, Bayern si cred ca Guangzhou Evergrande, dar cand era Lippi. Unii doar viseaza la asta atunci cand se apuca de aceasta meserie. Pare simplu, trei trofee, dar nu toti au puterea si nervii sa ramana mereu motivati si sa aiba dorinta de a castiga mereu. Gandul tuturor ca facem istorie m-a ajutat sa-i motivez. Al Nasr si-a dat viata. Trebuia sa-si salveze sezonul. Au vrut campionatul, l-am luat noi. Au vrut Champions League, am luat-o noi, au vrut Cupa, iar am castigat noi. I-am batut de doua ori in cinci zile", a spus Razvan Lucescu, la Radio Sport 1. "Sunt mandru de ceea ce face Sumudica in Turcia. Extraordinar, cu o asa echipa, intr-un campionat extrem de greu. Olaroiu in China si in toata cariera plina de performante. Petrescu are o cariera stralucitoare. Le multumesc tuturor. De Mircea Lucescu nu mai vorbesc, el este la alt nivel. Tata este un mit. Are 33 de trofee, al doilea dupa Sir Alex Ferguson" - Razvan Lucescu

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare