Liga 1

thumbs

Dorin Serdean a rabufnit in direct la TV! Explicatii de ultima ora in scandalul demiterii sale de la Dinamo: "Totul este ilegal! Sunt in continuare directorul executiv. Se va lasa cu plangeri"

24.01.2021, 12:10 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dorin Serdean, presedintele executiv al lui Dinamo care ar fi fost demis de Consiliul de Administratie al clubului pentru ca nu s-a prezentat la serviciu timp de 30 de zile, revine cu clarificari in ceea ce priveste situatia sa. Dorin Serdean explica ca nu are cum sa fie dat afara de la club, pentru ca societatea n-ar putea sa functioneze fara el. Totodata, arata ca sedinta CA in care a fost dat afara din club nu este legitima, pentru ca n-a fost convocata de Pablo Cortacero. Bomba la Dinamo! La o zi dupa ce Dorin Serdean a luat la cunostinta ca a fost demis, Pablo Cortacero cere revocarea tuturor actelor semnate de Eftimescu | FOTO EXCLUSIV Dorin Serdean explica care este situatia sa la Dinamo: "Cum ar functiona societatea fara mine?" "Vorbim pe un simulacru de sedinta! Cum n-am fost la munca cand pe in decembrie? Am fost personal la banca de cateva ori, am vorbit cu jucatorii, cu antrenorul! Cum se poate spune n-am fost la munca? Consiliul de administratie a fost ilegal. Presedintele CA este Pablo Cortacero. Tot ce s-a intamplat a fost ilegal. Este o decizie actul emis de Pablo Cortacero. Domnul Eftimescu are o functie administrativa in club. Fabricam tot ce n-am facut. Eu sunt in continuare directorul executiv. In momentul de fata sunt singura persoana din club care are semnatura valida in banca. Inclusiv vineri s-au facut plati catre ANAF din banii suporterilor pe care eu le-am autorizat. Exista frustrari ale unor oameni care vor sa faca rau clubului. Eftimescu nu este presedintele CA-ului, el este administrator in CA. La registrul comertului scrie ca Pablo Cortacero este presedintele CA. Cum poate Eftimescu sa convoace sedinte ale CA? Oamenii se afla intr-o eroare crasa care se va lasa cu niste plangeri la anumite institutii ale statului", a spus Dorin Serdean in direct la Digisport. Adevaratul motiv pentru care Dorin Serdean a fost dat afara de la Dinamo. Planul incredibil pe care il avea omul lui Pablo Cortacero | EXCLUSIV Totodata, Dorin Serdean a explicat ca el, de fapt, a semnat un act de predare a masinii luate de la club, nu actul de luare la cunostinta a demiterii sale. Actul prin care Dorin Serdean este dat afara de la Dinamo a fost prezentat in exclusivitate de ProSport. "Nu este adevarat ca am luat la cunostinta (de actul de demitere). Am semnat ca o sa predau masina, ca sa mi-o schimbe. Asta e singura problema a clubului, ca nu vin banii. Eu nu cred nimic, cred cand vad. E vorba de o sedinta, acel AGA din 21 decembrie. Daca ajung banii in conturi, se rezolva problema. Daca nu ajung, asta e! Ce facem acum? Ne batem pe semnaturi? Daca ipotetic eu plec, cum va functiona societatea? Singurele persoane care au drept de semnatura in banca sunt eu si Cortacero, care e in Spania", a mai spus Serdean.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare