Liga 1

thumbs

Dorin Serdean - DDB, contre: "Ti-ai platit salariul din alocatiile copiilor" vs. "Sa dea Dumnezeu sa va luati paine din banii aia"

24.01.2021, 12:35 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dorin Serdean a fost dat afara de la Dinamo, club unde ocupa functia de presedinte executiv. Motivul oficial: absente nemotivate de la locul de munca, dar din cate se pare el planuia sa directioneze catre spaniolii condusi de Pablo Cortacero, actionarul majoritar, si o parte importanta din suma ce va intra in conturile echipei din drepturile tv. Serdean e cel care a vrut sa-l transfere pe Ahmed Bani la FC Voluntari, comisionul sau fiind de 55.000 de euro, si omul care si-a platit salariul si avocatul din banii pregatiti de suporterii DDB pentru transferul lui Steliano Filip. Actorul Alex Conovaru, membru DDB, s-a contrat in direct cu Dorin Serdean. "Omul este pe campii (n.red. - Pablo Cortacero), nu are nimic, vrea sa agate gagici, sa se dea mare. Interviul ala e o scuza continua, e pe fata faptul ca e o pacaleala. Spune ca nu se poate sa il dam afara pe baietelul lui, Dorin Serdean. L-au dat afara pe Serdean din functia de presedinte executiv, a si semnat o hartie ca e de acord, ca cedeaza masina, ca da geaca jos de pe el si preda stampila pana la ora 18:00. Da, Serdean a semnat, a luat act de decizie, i s-a dat o tidula pe care a semnat-o. Nu inteleg de ce nu a predat stampila in aceeasi zi. Dorin Serdean, acuzat! "E cu iz penal ce s-a intamplat" A stat cu ea pana a doua zi. Fiind vineri, s-a dus repede cu ea la banca, si-a scos el vreo 12.000 de euro, si-a platit un salariu din contul DDB-ului, din banii adunati de oamenii astia, de copiii care isi dau din alocatie ca sa fie si ei membri. El avea stampila, iar banca, dupa ce a inteles chestia asta, a zis ca opreste relatiile contractuale, retrage tot. E cu iz penal ce s-a intamplat. E un prejudiciu pe care Dorin Serdean l-a facut clubului de 12.000 de euro sub apanajul ca i-a trimis Cortacero o foaie cum ca nu e statutara sedinta Consiliului de Administratie, ca ar fi ilegala, iar Serdean ar fi din nou presedinte executiv, dar foaia aia n-are ordin de intrare in club, n-are absolut nimic. O foaie semnata de mana, cum a mai trimis Cortacero, n-avea nici ordin de intrare in club" a declarat Conovaru, la Digi Sport. Contre Dorin Serdean - DDB Dorin Serdean a intervenit si in discutia cu membrul DDB s-a atins inclusiv subiectul transferului lui Ahmed Bani. Replica ex-presedintelui executiv al ros-albilor a fost halucinanta: "Sa dea Dumnezeu sa va luati paine din banii pe care i-am luat eu din comisioane". Alex Conovaru, membru DDB, a raspuns: "Haideti, Domnule Serdean, iar incepeti cu blesteme. Am vazut ca asa ati facut si-n alte ocazii". Dialogul a avut loc in direct la Digi Sport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare