Liga 1

thumbs

Jerry Gane, atac dur dupa ce Dinamo a ajuns la 5 puncte de retrogradare. "Ma astept la ceva mai mult de la jucatorii mei". De ce a renuntat antrenorul la gandul de a juca in play-off

21.02.2021, 23:13 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dinamo a pierdut categoric partida de la Giurgiu, din etapa a 24! Povestea meciului s-a scris in prima repriza cand Valentin Gheorghe si Albert Stahl au reusit sa inscrie doua goluri spectaculoase in doar cinci minute. Antrenorul Jerry Gane este foarte suparat ca echipa nu a castigat de patru meciuri in campionat si i-a certat pe jucatori. (Astra Giurgiu - Dinamo 2-0). Eugen Neagoe l-a gasit rapid pe noul Constantin Budescu. Valentin Gheorghe a inscris spectaculos din lovitura libera si a deschis scorul in partida cu Dinamo, iar Albert Stahl a stabilit scorul final. Steliano Filip a dat vina pe lipsa de concentrare din aparare, dupa ce rivalii au marcat in urma a doua faze fixe. Jerry Gane nu a fost de acord si le-a transmis jucatorilor ca nu este deloc multumit. "Ma astept la ceva mai mult de la jucatorii mei, nu tragem la poarta, suferim la acest capitol. Stiam ca Vali Gheorghe si Stahl sunt periculosi, ne asteptam sa joace bine, au fost doua faze fixe, ei au facut diferenta la fazele fixe", a declarat antrenorul Jerry Gane, la interviurile de la finalul confruntarii. "Cupa Romaniei este obiectivul nostru" Dinamo nu a castigat de patru etape si a ajuns pe locul 12, la 9 puncte de pozitia de play-off la care visau fanii. "Play-off-ul era un gand de-al nostru, dar nu si un obiectiv dupa tot ce s-a intamplat. Nu am avut ocazii, ei au inchis jocul, asta e problema noastra in ultimul timp. Intensitatea nu a fost una rea, dar ne-au lipsit ocaziile. Trebuie sa acumulam cat mai multe puncte, sa avem mai multa liniste pe final. Cupa este obiectivul nostru, ar fi senzational", a mai afirmat antrenorul oaspetilor. "Meciul s-a jucat in prima repriza, cand nu au am fost atenti la fazele fixe. Au jucatori rapizi pe benzi, dar ne-au surprins la doua faze fixe. Ne dorim la fiecare meci victoria, dar nu avem timp sa ne plangem pentru ca vineri este meciul cu Viitorul. Intalnim o echipa cu probleme, dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche", a declarat Steliano Filip la interviurile de la finalul partidei Astra - Dinamo 2-0.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare