Liga 1

thumbs

"Entuziasmul pe burta goala nu tine foarte mult!". Un oficial FRF, exasperat de situatia in care se afla Dinamo

22.02.2021, 08:50 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dinamo a fost invinsa, in deplasare, de Astra, 0-2, in etapa 24 a Ligii 1. La finalul meciului, Mihai Stoichita, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, s-a aratat revoltat de situatia in care se afla gruparea din "Stefan cel Mare". Golurile partidei au fost marcate de Valentin Gheorghe si Albert Stahl. Dinamo se afla pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obtinute dupa 24 de meciuri jucate. Mihai Stoichita, exasperat de situatia in care se afla Dinamo Oficialul FRF este nemultumit de felul in care se prezinta situatia de la Dinamo si preconizeaza faptul ca formatia ros-alba va intra in insolventa. "Entuziasmul pe burta goala nu tine foarte mult. Nu-mi place situatia asta asa de incertitudine care e la Dinamo. As vrea sa se termine odata, nu stiu de ce spaniolii astia nu dau niciun raspuns. Tacerea nu poate fi un raspuns in cazul lui Dinamo. Suporterii probabil ca asta incearca sa faca, sa supravietuiasca momentului si sa ajunga la o noua reorganizare economica, pentru ca, pana la urma, insolventa asta e, o reorganizare economica", a declarat Mihai Stoichita, la finalul partidei Astra - Dinamo. Jerry Gane a abandonat speranta la play-off dupa infrangerea cu Astra Giurgiu La finalul partidei cu Astra, Ionel Gane s-a aratat foarte dezamagit de jocul prestat de elevii sai si a declarat ca obiectivul echipei este castigarea Cupei Romaniei. "Ma astept la ceva mai mult de la jucatorii mei, nu tragem la poarta, suferim la acest capitol. Stiam ca Vali Gheorghe si Stahl sunt periculosi, ne asteptam sa joace bine, au fost doua faze fixe, ei au facut diferenta la fazele fixe. Play-off-ul era un gand de-al nostru, dar nu si un obiectiv dupa tot ce s-a intamplat. Nu am avut ocazii, ei au inchis jocul, asta e problema noastra in ultimul timp. Intensitatea nu a fost una rea, dar ne-au lipsit ocaziile. Trebuie sa acumulam cat mai multe puncte, sa avem mai multa liniste pe final. Cupa este obiectivul nostru, ar fi senzational", a declarat Ionel Gane.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare